Téged mi indított el a fogyás felé?
Pubertás koromban hirtelen duci lettem, de egyáltalán nem tűnt fel nekem, amíg barátnőm rokona fel nem vett minket kamerával, és visszanéztük. Én nagyon meglepődtem, hogy az én vagyok. Utána elkezdetem aerobik kazettára tornázni, futni járni, aztán szüleim beírattak aerobikra, és szép, csinos lettem.
Most így utólag nem tudom, hogy jó ötlet volt-e olyan fiatalon csinosnak lenni, mert ahogy hirtelen, pár hónap alatt a duci kislányból nagyon átalakultam, a környezetemnek, az osztályomnak a viszonyulása felém is nagyon megváltozott. Pedig belülről ugyanaz voltam. Akkor kialakult bennem valami nagyon mély csalódottság, hogy mennyire máshogy viselkednek az emberek, ha valaki hirtelen kívülről megváltozik, máshogy néz ki. És azt hiszem akkor - nem vagyok rá büszke - elvesztettem a bizalmamat az emberekben, és ebből a mai napig nem tudok kigyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!