Miért nem fogyok? Az edzést 3 hónapja csinálom,változatosan,a diétát 2 hete. 160 cm vagyok, 75kg. 76kgról indultam
Minden nap edzek,reggel 10perc szobabicikli,délután szintén 10p perc szobabicikli,majd utána súlyzós,saját testsúlyos illetve szalagos edzés
Az étrendem:
Reggeli: 80g zabkása 1 banánnal,fehérje porral
Tízórai: 2 tojás, 100g jégsaláta,1 db puffasztott rízs
Ebéd: 100g bulgur,100g csirke, 50 g uborka
Uzsonna: 100g alma,100g körte
Vacsora 80 g tejben bulgur
1 kávét iszok,amit édesítőszerrel csinálom, és kb 2 liter csapvíz,és fél liter citromos víz,amit elosztva iszok a nap során
Laktózmentes tejjel készítek mindent,mert érzékeny vagyok a laktózra.
Illetve egy fehérje turmixot iszok edzés után
Nem megy le kb semmi,se kg,se cm. És nem tudom mit csinálok rosszul.
10 perc biciklizes az lofasz. Minimum 1 ora kene.
Sulyzozas pedig nem eget zsirt.
Fogyni kalóriadeficittel lehet. Számold a kalóriákat, mást nem tudok tanácsolni.
Csak egy kérdés: minek tízórai és minek uzsonna? Ha rendesen eszel, akkor napi 3-szori étkezés bőven elég, legalább hagynád a szervezetedet pihenni és nem egész nap emészt.
Az étrendedet mintha a Nők Lapjáról másoltad volna ki. A kérdés az, hogy mennyi a napi kalóriabeviteled? Ha nem vagy kalóriadeficitben a számok alapján, akkor hiába a 20 perc szobabiciklizés (ami nem sok kalóriát éget egyébként), hiába a szalagos edzegetés (ami nem sok kalóriát éget egyébként), hiába a zabkása, hiába a fehérjepor, hiába a bulgur, hiába a citromos víz, nem fogsz fogyni. Meg amúgy 2 hét alatt mire számítottál? 2 hét alatt egy drasztikus kalóriadeficit sem okoz érdemi fogyást testzsírból. A fogyás egy hosszútávú folyamat, ami több hétben/hónapban értelmezhető.
"fehérje turmixot iszok edzés után"
Miért? Fogalmad sincs mire való a fehérjepor, de azért iszod, igaz? Nincs meg szilárd ételből a hipertrófiához szükséges napi fehérjebevitel (kb. 1,5 g/tskg)? Ha nincs, akkor megértem, hogy iszol, de egyébként minek? Számolod egyáltalán a bevitt fehérjét grammokban? Számolod egyáltalán a kalóriát?
A kalóriám ki van számolva,bőven beleférek a napiba
Amikor elkezdtem az edzést 30perceket bicikliztem,akkor sem fogytam
"zsirod izomma alakul"
Ez a baromság egy biológiailag értelmezhetetlen bullshit. Ezt a hülyeséget nagyjából 10 évvel ezelőtt hallottam utoljára. Nem is gondoltam volna, hogy még létezik.
"30perceket bicikliztem,akkor sem fogytam"
Amennyiben nem vagy egy műtét utáni rehabilitáción, vagy nem vagy egy 70 pluszos nyugdíjas, akkor ezek a 20-30 perces szobabiciklizgetések kicsit sem számítanak érdemi sporttevékenységnek, úgyhogy ezektől amúgy sem értem, miért vársz csodát. Ha elmondásod alapján számolod a kalóriát, deficitben vagy, akkor meg legyél türelemmel, mert 2 hét alatt értelemszerűen nem fogsz látványos és mérhető fogyást produkálni testzsírból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!