Miért nem fogyok? Az edzést 3 hónapja csinálom,változatosan,a diétát 2 hete. 160 cm vagyok, 75kg. 76kgról indultam
Minden nap edzek,reggel 10perc szobabicikli,délután szintén 10p perc szobabicikli,majd utána súlyzós,saját testsúlyos illetve szalagos edzés
Az étrendem:
Reggeli: 80g zabkása 1 banánnal,fehérje porral
Tízórai: 2 tojás, 100g jégsaláta,1 db puffasztott rízs
Ebéd: 100g bulgur,100g csirke, 50 g uborka
Uzsonna: 100g alma,100g körte
Vacsora 80 g tejben bulgur
1 kávét iszok,amit édesítőszerrel csinálom, és kb 2 liter csapvíz,és fél liter citromos víz,amit elosztva iszok a nap során
Laktózmentes tejjel készítek mindent,mert érzékeny vagyok a laktózra.
Illetve egy fehérje turmixot iszok edzés után
Nem megy le kb semmi,se kg,se cm. És nem tudom mit csinálok rosszul.
Kérdező, bocsi, ha megbántalak, de ez az étkezés egy nagy nulla. Fehérje por minek? Miért nem szezonális gyümölcsöket eszel? Ne a gyümölcsön spórolj, fontos a vitamin. Hol a zöldség? Hol másfajta hús, pl. nem csak a csirke létezik. Lehetne változatosabb étrend, pl. köretként kuszkusz, barnarizs. Jégsaláta, amikor már van rendes fejes saláta? Én is ittam citromos vizet, bocsi, de nem használt, inkább csak még éhesebb lettem tőle, mert a citrom savat csinált.
Étkezésbe meg simán bevihetnél napi 1 kocka 80%-os étcsokit, még jót is tenne neked. Főzelék és leves hol van?
Inkább hétvégén menj le minimum egy órát futni, jön a jó idő, menj strandra ússzál 1 órát.
Ez így nem jó, nincs benne változasság és így egy idő után a szervezted megszokja, ha mindig ugyanazt eszed és mozgod.
Hány kg-s súlyzóval edzel? Van legalább minimum 10 kg?
"elkeserít,hogy hiába dolgozok rajta,seit nem ér"
Tényleg nem érted, hogy 2 hét alatt nem is tud történni semmi? Ha 2 hónap múlva sem fogytál, akkor kezdj el azon gondolkozni, hogy talán mégse annyira stimmel a kalóriaszámolás.
Szerintem kevés ez a mozgás nagyon, ha emelett könnyű fizikai, vagy ülőmunkát végzel (tanuló vagy stb.) akkor ez sajnos "semmi".
Nem rosszszándékból, de a reggeli és esti 10p szobabicikli annyi, mint mikor elmész a boltba kenyérért...
Én emelném minden nap 5 perccel a biciklis epizódok hosszát, legyen meg a napi 60 perc, majd ezt rakd bele egy alkalomba.
Súlyzós edzések erősítenek, de fogyni nem feltétlenül fogsz tőlük, mivel az inkább izomépítésre jó.
Ne add fel!!
Amit ide leirtal sacc 1700-1800 kcal, ha beutod a sajat adataid egy bmr kalkulatorba, akkor 1700t dob ki mint szintentartasi kaloria ha ulomunkat vegzel.
A 20p szobabringa eleget talan 100kcalt, en nem szamolnek vele egyaltalan. Illetve a sulyzossal se nagyon.
Kb azert nem fogysz mert van talan 100-150kcal deficited, egy kg zsirhoz meg kell 7000kcal.
15 vagyok:
arra van időd, amire szánsz! Sajnos be kell valamit áldozni az eredményért. De kell a minél több mozgás.
A sport amit muvelsz kb semmi
A kaja amit eszel nagy kaka...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!