Miért nem fogyok? Az edzést 3 hónapja csinálom,változatosan,a diétát 2 hete. 160 cm vagyok, 75kg. 76kgról indultam
Minden nap edzek,reggel 10perc szobabicikli,délután szintén 10p perc szobabicikli,majd utána súlyzós,saját testsúlyos illetve szalagos edzés
Az étrendem:
Reggeli: 80g zabkása 1 banánnal,fehérje porral
Tízórai: 2 tojás, 100g jégsaláta,1 db puffasztott rízs
Ebéd: 100g bulgur,100g csirke, 50 g uborka
Uzsonna: 100g alma,100g körte
Vacsora 80 g tejben bulgur
1 kávét iszok,amit édesítőszerrel csinálom, és kb 2 liter csapvíz,és fél liter citromos víz,amit elosztva iszok a nap során
Laktózmentes tejjel készítek mindent,mert érzékeny vagyok a laktózra.
Illetve egy fehérje turmixot iszok edzés után
Nem megy le kb semmi,se kg,se cm. És nem tudom mit csinálok rosszul.
ennel butabb etrendet leirni...kb nok lapjabol vagy nagyim irta volna le uigy :-D
a jegsalatat onmagaban eszed? semmivel rajta? ez kb börtön kaja igy szoszok, olaj, izes dolgok nelkul. Nemhiszem hogy ezeken elsz csak ahogy irod.
Pont itt lesz a hiba. A dresszingek a salira pl.
feherje por? minek? többet ersz, laktatobb es kielegitobb egy szelet hal vagy marha vagy csirke. tej este bulgurral? miert nem egy szep szelet pipi mell parolva zoldseggel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!