Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Az edzést...

Miért nem fogyok? Az edzést 3 hónapja csinálom,változatosan,a diétát 2 hete. 160 cm vagyok, 75kg. 76kgról indultam

Figyelt kérdés

Minden nap edzek,reggel 10perc szobabicikli,délután szintén 10p perc szobabicikli,majd utána súlyzós,saját testsúlyos illetve szalagos edzés

Az étrendem:

Reggeli: 80g zabkása 1 banánnal,fehérje porral

Tízórai: 2 tojás, 100g jégsaláta,1 db puffasztott rízs

Ebéd: 100g bulgur,100g csirke, 50 g uborka

Uzsonna: 100g alma,100g körte

Vacsora 80 g tejben bulgur

1 kávét iszok,amit édesítőszerrel csinálom, és kb 2 liter csapvíz,és fél liter citromos víz,amit elosztva iszok a nap során

Laktózmentes tejjel készítek mindent,mert érzékeny vagyok a laktózra.

Illetve egy fehérje turmixot iszok edzés után

Nem megy le kb semmi,se kg,se cm. És nem tudom mit csinálok rosszul.

2023. jún. 16. 09:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%
Az egyik válaszoló elég jól leírta. Ez kb a szintentartási kalóriád, ha ennyi az összes mozgásod. Nyilván nem fogsz fogyni így. Vagy az aktivitásodat növeld, vagy a kalóriákat csökkentsd. Máshogy nem fog menni.
2023. jún. 16. 14:24
 22/24 anonim ***** válasza:
36%
A mozgás az nulla, semmi. A kajád sem túl jó. Kezdj el például futni napi egy órát, legalább hetente ötször. Hidd el olvadni fog rólad a zsír.
2023. jún. 16. 15:04
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

ennel butabb etrendet leirni...kb nok lapjabol vagy nagyim irta volna le uigy :-D

a jegsalatat onmagaban eszed? semmivel rajta? ez kb börtön kaja igy szoszok, olaj, izes dolgok nelkul. Nemhiszem hogy ezeken elsz csak ahogy irod.

Pont itt lesz a hiba. A dresszingek a salira pl.

feherje por? minek? többet ersz, laktatobb es kielegitobb egy szelet hal vagy marha vagy csirke. tej este bulgurral? miert nem egy szep szelet pipi mell parolva zoldseggel...

2023. jún. 16. 22:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Sokkal de sokkal több mozgás kéne.
2023. jún. 17. 09:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!