Mi volt az utolsó csepp a pohárban, mikor erőt vettél magadon, hogy lefogyj? Hogyan sikerült?
Mikor már nem tudtam fulladás nélkül felhúzni a cipőmet és az arcom pedig teljesen elváltozott a tokától.
Kalóriadeficit, mozgás, meditáció és rengeteg önismeret, pszichológus, és dietetikus. Ezek nélkül nem ment volna.
Az utolsó csepp az volt, hogy a férjem készített egy képet amin egy előnytelen pózban láttam magam (nem ez volt a kép célja, csak szerepeltem rajta).
Tudtam már jó ideje hogy szorít minden nadrágom, de akkor azon a képen sokkolódtam. Feltettem magamnak a kérdést: “én tényleg így nézek ki???”
Ezután pedig kalóriadeficit volt a megoldás a fogyásra. 8kg-t fogytam, stabilan tartom is.
Mindenfélét ettem, csak keveset. Nem főztem emiatt külön, nem az a lényeg. Ha be tudod tartani, hogy nem csalsz, akkor szerintem könnyebb. Az elején legalábbis muszáj nagyon szigorúnak lenni magaddal és ha már nem érzel sóvárgást a több kaja iránt, akkor jöhet az az időszak amikor jutalmazod magad heti 1x. Nem többször. És akkor se eheted fel a fél hűtőt, csak belefér valami jutifalat.
Illetve sokan ott rontják el, hogy egész nap alig esznek, este meg úgy vannak vele, hogy jajj van még X kalóriám mára, és betolnak két csokit. Na, így nem fog menni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!