Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi volt az utolsó csepp a...

Mi volt az utolsó csepp a pohárban, mikor erőt vettél magadon, hogy lefogyj? Hogyan sikerült?

Figyelt kérdés

febr. 5. 18:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 De szomorú vagyok, hogy külön el kell magyaráznom, hogy azt csak poénból írtam. De látom az sem ment át, hogy felfogtuk, hogy szerinted csak a kalóriadeficit és feleslegesen írod le még hatszázszor, teleszemetelve ezzel a kommentmezőt.
febr. 6. 05:04
 22/28 A kérdező kommentje:

Hú, de erőszakos vagy. Még ha a saját kérdésed lenne megértem, hogy harcolsz de így… megörültem mennyi hozzászólás van.. közbe majdnem mind te vagy… ezt mindenki tudja, hogy kalóriadeficit kell a fogyáshoz.

Igazából az odáig vezető út érdekelne engem. Fájó kezdet happy end-el.

(Nem vagyok elhízott, egy nagyon közeli ismerősöm szeretném motiválni valahogyan..)

febr. 6. 06:30
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ok, hogy kalóriadeficit, kalóriadeficit. De azt kell megérteni, hogy tarthatatlan, ha az ember mellette pszichés okból sóvárog. Nem fogod megérteni, mert nem voltál még benne. Hiába eszel a kalóriakeretnek megfelelően, ha a falat kaparod, mert le kell küzdeni az állandó vágyat az egészségtelen ételek iránt.

Oké, hogyha betartja = fogy. De piszok boldogtalanul él szorongással és esetleg depresszióval. Ha ezek nincsenek kezelve, újra enni fog, sőt, zabálni és akkor pápá kalóriadeficit. Értelmetlen, érted? Mi értelme vékonynak, egészségesnek lenni kívül, ha belül ordít a lélek?

febr. 6. 08:16
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

#22 saját talasztalat - nem fog menni

Amíg az az ismerős el nem határozza magát ő maga adidg hiába. Engem is noszogattak, probaltak rabeszelni sokfelekeppen egeszen 21 eves koromig. Akkor kar 45 volt a BMIm. Visszagondolva oket hibaztatom hogy nem szoltak hamarabb. De a szivem melyen tudom hogy ugysem erdekelt vvolna amig en magam ki nem talalom.

26N

febr. 6. 08:23
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a válaszoló egy troll? Szerintem a KALÓRIADEFICIT szóval fogok ma álmodni, annyiszor leírta 😆
febr. 6. 13:50
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
#25 Szerintem szimplán csak suta és nem képes a fogyás lelki összefüggéseit is látni. (Amit a #23-as válaszoló szépen elmagyarázott.)
febr. 6. 14:57
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 66 kilósan már úgy fájt a térdem, hogy alig bírtam ráállni.

Maga a súlyom nem zavart, mert 174 centi vagyok, szóval BMI szerint oké - kivéve, hogyha ízületi problémáid vannak.

Kalóriadeficittel fogytam, mert a térdemet nem mertem terhelni - azt egyébként sem. Most 59 vagyok. Nagyon nagyon ritkán fáj, többnyire hidegben vagy amikor rosszul lépek és megrántom.

febr. 6. 16:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

18-as, nem unod még rhadtul??? Mert én kiégtem a papagájkodásodon.

Nekem pl az akupunktúrás fülbevaló segített. Tessék.

febr. 6. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!