Ha lefogyok 15 kilót, 100 ról 85 re, utána tudom tartani a szintet, ha hetente egyszer ketékpározok 30 kilométert? Eddig nem sportoltam semmit.
Az új súlyod megtartását jobban el tudnád érni heti 1 gyümölcsnappal: Aznap nem eszel/iszol semmi mást, mint tiszta vizet, és lédús gyümölcsöt, pl.alma, narancs, cseresznye, abból viszont bármennyit ehetnél. Természetesen a kerékpározás és bármilyen sport is fontos lenne, lehetőleg nemcsak hetente egyszer.
A gyümölcsnap a fogyást is felgyorsítaná.
Az ilyan kalóriaszámlálástagadók szerintem pont olyanok hülyék mint mondjuk az evolúciótagadók, vagy a laposföld hívők. :)
A sportorvos sem arra van, hogy megállípatsa hogy felülhetsz-e egy bringára, és a ditetetikus sem arra, hogy jó tanácsokkal lásson el egy amúgy teljesen egészséges embert. :D Illetve ez akár lehet is, de a legtöbb esetben nem szükséges. :)
"Ha kipróbáltad volna a gyümölcsnapot"
Dietetikával foglalkozok, nem csinálok óvodás baromságokat, meghagyoma azokat a magadfajtának.
"Annyian foglalkoztok már dietetikával"
Nagyon kevesen foglalkoznak dietetikával országos szinten. Sokkal több a laikus és a buta (pl. te). Meg hát bárcsak a dietetikusok tudáshiánya miatt lenne több millió túlsúlyos egyén hazánkban. Ha így lenne, akkor azon lehetne segíteni államilag. A gond az, hogy a mozgáshiány, a szar táplálkozás, a dezinformációk, és sok esetben az alkoholizmus áll a probléma hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!