Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha lefogyok 15 kilót, 100 ról...

Ha lefogyok 15 kilót, 100 ról 85 re, utána tudom tartani a szintet, ha hetente egyszer ketékpározok 30 kilométert? Eddig nem sportoltam semmit.

Figyelt kérdés
febr. 15. 05:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
3%

Az új súlyod megtartását jobban el tudnád érni heti 1 gyümölcsnappal: Aznap nem eszel/iszol semmi mást, mint tiszta vizet, és lédús gyümölcsöt, pl.alma, narancs, cseresznye, abból viszont bármennyit ehetnél. Természetesen a kerékpározás és bármilyen sport is fontos lenne, lehetőleg nemcsak hetente egyszer.

A gyümölcsnap a fogyást is felgyorsítaná.

febr. 15. 11:22
 32/39 anonim ***** válasza:
73%

Az ilyan kalóriaszámlálástagadók szerintem pont olyanok hülyék mint mondjuk az evolúciótagadók, vagy a laposföld hívők. :)

A sportorvos sem arra van, hogy megállípatsa hogy felülhetsz-e egy bringára, és a ditetetikus sem arra, hogy jó tanácsokkal lásson el egy amúgy teljesen egészséges embert. :D Illetve ez akár lehet is, de a legtöbb esetben nem szükséges. :)

febr. 15. 12:49
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ha csak egy kommentet elolvasol, akkor az az előző legyen!
febr. 15. 12:52
 34/39 anonim ***** válasza:
Nekem napi (csak hétköznapokat értve) 30 km-rel egész jól működött, mikor nem otthonól dolgoztam, tehát nem tudtam egész nap eszegetni. Ennyi biciklizés elég volt ahhoz, hogy annyit ehessek normál ételből, amennyi jól esik, és ne hízzak el. Viszont a munkahelyi menzán nagyon finom süteményeket is adtak, ha abból minden nap ettem, úgy már híztam.
febr. 15. 13:04
 35/39 anonim ***** válasza:
66%
2024-ben olyat olvasni, hogy "nem létezik kalóriaegyensúly, meg a biciklizés nem éget kalóriát, meg gyümölcsnap", meg egyéb ökörség, az elképesztő.
febr. 15. 16:04
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
35# Ha kipróbáltad volna a gyümölcsnapot, vagy legalább tudnád, hogy miért is működik, akkor nem írtad volna olyan magabiztosan hülyeségedet.
febr. 15. 16:16
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kipróbáltad volna a gyümölcsnapot"

Dietetikával foglalkozok, nem csinálok óvodás baromságokat, meghagyoma azokat a magadfajtának.

febr. 15. 16:23
 38/39 anonim ***** válasza:
8%
Annyian foglalkoztok már dietetikával, hogy ha hasznos lenne a tudásotok, már nem lenne kövér ember.
febr. 15. 17:42
 39/39 anonim ***** válasza:

"Annyian foglalkoztok már dietetikával"

Nagyon kevesen foglalkoznak dietetikával országos szinten. Sokkal több a laikus és a buta (pl. te). Meg hát bárcsak a dietetikusok tudáshiánya miatt lenne több millió túlsúlyos egyén hazánkban. Ha így lenne, akkor azon lehetne segíteni államilag. A gond az, hogy a mozgáshiány, a szar táplálkozás, a dezinformációk, és sok esetben az alkoholizmus áll a probléma hátterében.

febr. 15. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!