Hogyan tudnék lefogyni?
Már sokszor fogyókúráztam de többször fel is adtam.
Én most megpróbálnék csak othoni sportal lefogyni de persze kevesebbet is eszek.
Milyen sportal vagy mozdulatokkal tudnék 1hónap alatt legalább 5kilót vagy többet leadni?
Amúgy 14éves vagyok.
Értelmes és felhasználható válaszokat kérek,és előre is köszönöm annak aki ír.
Hát először is nem lefogyni kell, nem kampány kell, hanem életmódot kell váltani. A táplálkozásban a zöldségek, gyümölcsök, magok domináljanak egy kis fehérjével (hús, tejtermék, szójaféle), és drasztikusan vissza kell szorítani a kenyér-és tésztaféléket, és szinte teljesen a cukrokat. A kenyér és tészta, ha van, mindig teljes örlésű legyen.
A mozgás legyen rendszeres, én leginkább a futást javaslom, ha nem vagy hozzászokva, akkor fokozatosan növelve a távot és a sebességet.
Fontos, hogy amikor mozogsz, akkor se egyél többet ilyen címen jutalomként.
Eleve ne tekintsd magad hősnek, áldozatnak, amiért egészségesen táplálkozol és mozogsz. csak akkor van esélyed, ha az egész belsővé válik, életforma lesz, és nem egy külsődleges kényszer. Azért is ezt kell csinálni, mert az emberi faj ilyen életvitelt igényel.
Köszi az első választ de nem szeretnék az életmódomon változtatni mert az nélkül is már sikerült fogynom.
Én most kimondottan sportal próbálkoznék.
a rendszeres sport is életmódváltást jelent
a kampányszerű fogyókúra viszont nem egészséges
egy hónap alatt -5kg kicsit sok
fekve 50-50 lábemelés (bal, majd jobb) második héttől 100-100, naponta 10-zel több felülés (amíg napi 200-at el nem éred)
rövidebb (10-20) szakaszokban közte fél perc pihenő
ilyen edzésprogram mellett napi 2 tábla csoki meg se látszik ha fehérjét eszel rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!