Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alacsony zsírfogyasztás miatt...

Alacsony zsírfogyasztás miatt lehet bármi probléma?

Figyelt kérdés

Kevés kalóriát ehetek sajnos, nem tudom miért, valószínűleg genetikai dolog és így értelemszerűen a zsírral szeretnék spórolni.

1600 kalória a cél, magas fehérjebevitel (súlyzós edzéseim vannak) és közepes szénhidrátbevitel.

25g zsír

160g szénhidrát

160g fehérje

Lehet bármi probléma ebből? Bárhogyan próbálom összerakni az étrendemet csak úgy jön össze (hogy ne őrüljek bele és élvezzem is ezt a kevés ételt..), hogy 30g alatti a zsírbevitel.

2024. jan. 2. 17:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

7,8, gőzöm sincs miről beszéltek, de biztosan igazatok van.

9

Köszönöm! Bármelyik BMR kalkulátor jó? Gondolom mindegyik ugyanazon az alapon működik. Szerinted melyik a legmegbízhatóbb?

2024. jan. 3. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Hogy a hormonok, haj, bőr, köröm, stb... állapota rendben legyen, és a zsírban oldódó vitaminok is hasznosuljanak, ehhez naponta 0,3-0,5 g/ttkg zsírt kell elfogyasztani. Nem nehéz belátni, hogy a mai világban, ha nem paprikát eszel hagymával, akkor igen nehéz összehozni, hogy ez mennyiség ne legyen meg. Ezen felül minden gramm elfogyasztott zsír felesleges energia, ami helyett ehetnél fehérjét, vagy szénhidrátot, azoknak több értelme van.
2024. jan. 3. 19:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Sokféle bmr kalkulator van mert sokfele bmr keplet van

Amit en szoktam javaoslni az a gymbeam-es. Mert nekem pl az adja ugyanazt az erteket mint a dokinal az Inbody felmeres kalkulacioja.

Es akrivitastol fuggoen kiirja a sulytarto kaloriat is

2024. jan. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!