Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki azért nem képes...

Van aki azért nem képes lefogyni mert fél a testiségektől?

Figyelt kérdés
...és azt diktálja neki a tudatalatti, hogy ameddig túlsúlyos addig "biztonságban" van, nem lesz kudarc mert így úgyse kell komolyan senkinek(?)

#fóbia #tudattalan #"tudatalatti"
2023. dec. 31. 22:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10. Velem is ugyanez van! Én pont a sok bántás miatt hízok. Egyszer elkezdtek egy minimális hízás miatt b.asztatni, ami megjegyzem azért volt, mert kamaszodtam, nőiesedtem, és mivel én nagyon rosszul viselem, ha bántanak, ezért azonnali önvigasztalásra szorulok, ez pedig a kaja, mert nagyon hamar meg tudom venni és meg tudom enni sorozat nézés közben, azonnal hat, jobb lesz a kedvem, legalább is nem akarok azonnal meghalni. Egy beszólás egy kiló plusz nálam. Főleg anyám bánt és bántott emiatt egész életemben. Biztos vagyok benne, ha megint hízok, pl terhes leszek, akkor megint bántani fog. És hogy miért nem tudtam lefogyni sokáig? Nem azért, mert így nem lesz pasim, bár elhiszem, hogy van, akinél ez van. Hanem mert kell hozzá egy jó lelkiállapot, én meg minden egyes nap azt mondogattam magamnak, hogy undorító vagyok, mert nem volt elég, hogy napi szinten megkaptam másoktól ugyanezt.
jan. 2. 10:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!