Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok 3 nap alatt?

Mennyit fogyhatok 3 nap alatt?

Figyelt kérdés

3 kilót legalább le kéne adnom.

Sikerülhet?

Ha pl nem eszek semmit és kimegyek sétálni sokat?

2023. dec. 30. 08:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Ostoba csaj felszínes pasira hajt. Szép.
2023. dec. 30. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Gyomorrontás miatt hánytam, és kicsit ment a hasam, összességében két evés nélküli nap után nem fogytam, pedig egy darabig még inni is csak kortyonként ment, mert különben az is visszajött volna. Szóval ne számíts semmilyen fogyásra, még ha kibírod a három napot, akkor se.

3kg meg a csecsemőkön látszik meg csak.

2023. dec. 30. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Három nap alatt - ha nem eszel, max elájulsz.

Az a három kg meg senki nem látja :D

2023. dec. 30. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Gondolod, hogy több hónap hízást egy kis sétával és három nap elvonással le lehet dolgozni?

Ha ennyire könnyű lenne, akkor már nem lenne kövér ember. Hány kg vagy és milyen magas?

2023. dec. 31. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
1 hét alatt legfeljebb másfél kiló a normális.
jan. 2. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem 1,5kg nagyon sok fogyás egy hét alatt. Max annál lehet normális (!és fenntartható!), aki extrém elhízott mondjuk ilyen 130kg meg ilyenek. Én 92 kilós erős magas férfiként ha nem ennék 30 napig, akkor menne le 10kg.

Persze első héten még lehet nyomni a dolgot hogy meglegyen a másfél kg, de utána érdemes lassítani (vagy hát az ember lendülete úgyis elfogy), mert ha valaki túl gyorsan fogy az is egészségtelen, lélekörlő, és úgy fog redőzni mindenhol a bőre, mint egy vulva.

#14 voltam

jan. 2. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Sőt: nálam pedig még több is volt és észre sem vettem. Egy barátom szólt rám. Az új étrendem megkésve hirtelenül okozta a hatását és utána be is állt. Megkérdeztem orvost és ő mondta a másfél kilót. De mivel azóta rendkívül jól éreztem magamat és vége is lett, így nem talált kivetnivalót.
jan. 2. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!