Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az számít valamit, ha diéta...

Az számít valamit, ha diéta mellett alakformáló gyakorlatokat végzek, tehát nem kardiót. Annak ott van a napi 1 óra gyors séta?

Figyelt kérdés
Ha nincs izomlázam utána, nem használt semmit az előző napi torna?
2010. okt. 22. 12:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Háhá, ki beszél a bunkóságról

A kólát nem azért mondtam, hogy iszod

hanem hogy azzal súlyzól

szopacs

2010. okt. 22. 15:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Ne vitázzatok, inkább csináljátok az alakformáló edzést. :D:D:D
2010. okt. 22. 16:08
 23/24 anonim válasza:

Akkor én most nem állok neki okoskodni, meg osztani másokat.

Csak egyszerűen közlöm h vannak alakformáló gyakorlatok, sőt nem is kevés.(hogy példát mondjak rá a pilates, callenetics is ide soroljuk.)

Egyébként meg aki erről nem tudott azokat sem kell piszkálni.

Ti se tudtok mindenről...

Nem tudom minek kell azért piszkálódni, mert valaki nm tud "mindent".

Hogy azért a kérdezőhöz is legyen válaszom:

Szerintem sokat számít az alakformálás, vagy mozgás akármilyen formában.

Egyébként ezt egy ismerősöm javasolta(nincs személyes tapasztalatom):

[link]

~Bár beleolvasgattam elég ijesztő, eztne egyél meg aztne...én nm bírnám.

2010. okt. 22. 16:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Hülyeség, igenis van lokális fogyás, a saját bőrömön tapasztaltam és én is pont szülés után! Amúgy meg honnan a bánatból tudják az "okosok", hogy alapból mekkora izomtömeggel rendelkezik a kérdező?! Csak azért mert valaki nem egy agyament fanatikus tálib, aki egész nap az edzőteremben b.ssza el az idejét, utána meg kamu fotókat rak föl ide a kamu kockás hasáról, és mint valami megszállott matematikus grammokat számlál fehérjékből, kutyafüléből, nos attól még lehet feszes, izmos. Nekem is volt fősulin olyan csoporttársam (lány), aki heti 2-3szor tornázgatott a koleszban és mégis totál szép, tónusos, kidolgozott teste volt. És nem a bio kajákat zabálta, mert nem is lett volna rá pénze...

Kérdező, ha nincs izomlázad, az azért van, mert kezdesz edzésbe jönni. Ilyenkor fokozni kell a tornát, csinálj többet ugyanazokból a gyakorlatokból pl. Amúgy sokan azt mondják (hozzáértők), hogy az izomláz nem feltétlenül jelent jót. És igen, számít minden mozgás. Én is így fogytam le a baba után. 20 kg-t szedtem fel és 4 hónappal a szülés után már wellnesseztünk, jól állt rajtam a fürdőruha, feszes has, izmos popó stb. Én úgy tornáztam, ahogy a baba engedte... a nagyobb szundiknál megvolt a 45-50 perc torna (ha más dolgom nem volt), de volt, hogy csak napi 2-szer 20 perc fért bele. Heti 5-6 napon tornáztam. Ez 2008 végén-2009 elején zajlott, a súlyomat azóta is tartom.

2010. okt. 22. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!