Az számít valamit, ha diéta mellett alakformáló gyakorlatokat végzek, tehát nem kardiót. Annak ott van a napi 1 óra gyors séta?
Én nem mondtam, hogy létezik hivatalosan az alakformáló gyakorlat, úgyhogy nem kell magyarázkodjak senkinek
viszont egy közepes szinten úgy fejteném ki, hogy aerobik, futás, bicajozás közben, amik kardió gyakorlatok, a pulzus megemelkedik és nem is kicsit. Ezek a gyakorlatok sok kalóriát égetnek és létezik elmélet, miszerint még gyakorlat után is egy jó ideig égetik a kalóriákat, mivel magas intenzítású munkáról beszélünk
az "alakformáló" gyakorlatok, amikről a kérdező írt, valóban azért kapták ezt a nevet, mivel az alakot formálják. És ha eddig nem volt világos: hiába bicajozik valaki 2 órát, majd aerobikozik 1 órát. A test püffedt lesz, az izmok tömörek és feszültek. Az olyan gyakorlatok, mint a Pilátesz például, ezek megnyújtják az izmokat.
Mivel teljesen más alakja van egy zömök testű, bár izmos embernek, mint egy olyannak, aki végez nyújtó gyakorlatokat, ezért ezek a gyakorlatok NEM elhanyagolhatók, arról nem is beszélve, hogy az ilyen gyakorlatok közben a pulzus nem lesz olyan magas, mint futás közben például, ezért van, hogy nem vesztünk izomtömeget
a gyengébbek kedvéért kifejtettem azt, amit igazából tudni kellene, csakhogy a kis 74%-osnak a talpnyalója ne haljon meg teljesen tudatlanul
14:21: Ez így sem alakformáló, hiába próbálsz magyarázkodni, meg kioktatni. A zsírégető edzés, amit a magad módján le próbáltál írni az a genetikai adottságok alapján mindenhonnan leszedi a felesleget. Ettől az alak épphogy nem fog formálódni, csak szimpla szálkásodás.
A test alakják az izom határozz meg tanult barátom. És azt súlyzós edzéssel, és megfelelő táplálkozással kell elérni, ami izomlázzal járhat, de nem feltétlenül. A lényeg, hogy ez és a fenti együtt ami hatásos.
A véleményed egy nagy fos, amit lekell húzni sűrgösen a WC-n
hiába próbálsz névtelenül nagy gyúrási szakértőnek tűnni, egy tál sz*r vagy
ennyi
kérdező: rám hallgass, ha a legjobbat akarod magadnak !
14:21-es
Látom nem sok illemmel áldott meg a jó isten.És még Te próbálsz másokat kioktatni???Először menj illemtanárhoz és csak utána kezdj el okoskodni.
Ne mind próbáld magad kihúzni a sz*rból, te sz*rcsimbók xDDD
Hidd el, illemből jeles vagyok, de nem amikor olyasvalamikről van szó, mint te
ezt a csatát elvesztetted, törődj bele, kész !!
csak butítod a népet, azért kaptad meg amit megérdemeltél, mert full hülye tanácsokat osztogatsz, ahelyett, hogy inkább húznál már anaerobozni, ha egyáltalán meg tudsz emelni 5 kilót
De bírom az ilyeneket!!!Te duruzsolsz nekem???
Figyelj futó vagyok.Nekem ne magyarázz.
De itt abba is hagytam.Hozzá nem értőkkel nem kezdek el vitatkozni.
Amúgy hogy ki mennyit tud felemelni.Éppen a napi súlyzós edzésemet végzem.
Jaj Te nagyon vicces vagy!!!! :D
Ha olyan bunkó lennék mint te akkor most megsértődnék.Amúgy nem szoktam kólát inni.És maratont is futottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!