Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az számít valamit, ha diéta...

Az számít valamit, ha diéta mellett alakformáló gyakorlatokat végzek, tehát nem kardiót. Annak ott van a napi 1 óra gyors séta?

Figyelt kérdés
Ha nincs izomlázam utána, nem használt semmit az előző napi torna?
2010. okt. 22. 12:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
alakformáló edzés LOL. Az ne zavarjon, hogy helyi zsírégetés az nincs. Aerob és anaerob edzés van. De erre a szintre már nem süllyedek le, vitázz csak. :D
2010. okt. 22. 14:21
 12/24 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam, hogy létezik hivatalosan az alakformáló gyakorlat, úgyhogy nem kell magyarázkodjak senkinek

viszont egy közepes szinten úgy fejteném ki, hogy aerobik, futás, bicajozás közben, amik kardió gyakorlatok, a pulzus megemelkedik és nem is kicsit. Ezek a gyakorlatok sok kalóriát égetnek és létezik elmélet, miszerint még gyakorlat után is egy jó ideig égetik a kalóriákat, mivel magas intenzítású munkáról beszélünk

az "alakformáló" gyakorlatok, amikről a kérdező írt, valóban azért kapták ezt a nevet, mivel az alakot formálják. És ha eddig nem volt világos: hiába bicajozik valaki 2 órát, majd aerobikozik 1 órát. A test püffedt lesz, az izmok tömörek és feszültek. Az olyan gyakorlatok, mint a Pilátesz például, ezek megnyújtják az izmokat.

Mivel teljesen más alakja van egy zömök testű, bár izmos embernek, mint egy olyannak, aki végez nyújtó gyakorlatokat, ezért ezek a gyakorlatok NEM elhanyagolhatók, arról nem is beszélve, hogy az ilyen gyakorlatok közben a pulzus nem lesz olyan magas, mint futás közben például, ezért van, hogy nem vesztünk izomtömeget

a gyengébbek kedvéért kifejtettem azt, amit igazából tudni kellene, csakhogy a kis 74%-osnak a talpnyalója ne haljon meg teljesen tudatlanul

2010. okt. 22. 14:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Az izomláz izomsérüléstől van, ami nem jó. Örülj, hogy nincs neked. Mellesleg mindenfajta mozgás hasznos, tehát ha van időd és energiád, csináld.
2010. okt. 22. 14:23
 14/24 anonim ***** válasza:

14:21: Ez így sem alakformáló, hiába próbálsz magyarázkodni, meg kioktatni. A zsírégető edzés, amit a magad módján le próbáltál írni az a genetikai adottságok alapján mindenhonnan leszedi a felesleget. Ettől az alak épphogy nem fog formálódni, csak szimpla szálkásodás.

A test alakják az izom határozz meg tanult barátom. És azt súlyzós edzéssel, és megfelelő táplálkozással kell elérni, ami izomlázzal járhat, de nem feltétlenül. A lényeg, hogy ez és a fenti együtt ami hatásos.

2010. okt. 22. 14:28
 15/24 anonim ***** válasza:

A véleményed egy nagy fos, amit lekell húzni sűrgösen a WC-n

hiába próbálsz névtelenül nagy gyúrási szakértőnek tűnni, egy tál sz*r vagy

ennyi

kérdező: rám hallgass, ha a legjobbat akarod magadnak !

2010. okt. 22. 14:32
 16/24 anonim ***** válasza:

14:21-es

Látom nem sok illemmel áldott meg a jó isten.És még Te próbálsz másokat kioktatni???Először menj illemtanárhoz és csak utána kezdj el okoskodni.

2010. okt. 22. 14:44
 17/24 anonim ***** válasza:

Ne mind próbáld magad kihúzni a sz*rból, te sz*rcsimbók xDDD

Hidd el, illemből jeles vagyok, de nem amikor olyasvalamikről van szó, mint te

ezt a csatát elvesztetted, törődj bele, kész !!

csak butítod a népet, azért kaptad meg amit megérdemeltél, mert full hülye tanácsokat osztogatsz, ahelyett, hogy inkább húznál már anaerobozni, ha egyáltalán meg tudsz emelni 5 kilót

2010. okt. 22. 14:49
 18/24 anonim ***** válasza:

De bírom az ilyeneket!!!Te duruzsolsz nekem???

Figyelj futó vagyok.Nekem ne magyarázz.

De itt abba is hagytam.Hozzá nem értőkkel nem kezdek el vitatkozni.

Amúgy hogy ki mennyit tud felemelni.Éppen a napi súlyzós edzésemet végzem.

2010. okt. 22. 14:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Ok, akkor tedd le a fél literes kólát mind a két kezedből és figyelj: ha annyit futnál amennyi hülyeséget mondtál eddig akkor megnyernéd a maratont
2010. okt. 22. 14:57
 20/24 anonim ***** válasza:

Jaj Te nagyon vicces vagy!!!! :D

Ha olyan bunkó lennék mint te akkor most megsértődnék.Amúgy nem szoktam kólát inni.És maratont is futottam már.

2010. okt. 22. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!