Mennyi kalóriát esztek?
Nem, magasság, súly is érdekelne.
Illetve a mellé társuló napi aktivitás.
Nem figyeltem soha, nem is számoltam.
30/f 180cm, 80 kg
Könnyű fizikai munka, nem sportolok.
Annyit eszek ami éppen jól esik, néha alig alig, néha meg rengeteget. Soha nem voltam túlsúlyos.
1500-1700kcal
179cm 72kg
31F
Egy komoly életmódváltáson vagyok túl és egy kitartó "fogyókúra" vége felé járok, augusztusba kezdtem 86kilórol és 68-70kg a célom.
Mellette súlyzós edzéseket végzek, egy enyhén kidolgozott szálkás felsőtest lenne a végső tervem.
Ami tekintve hogy egy éve ilyenkor még 100kg voltam, egy elég erős váltás lesz. :D
#5 2000kcal mellett már nem fogyok.
Még 4kg van vissza, utána megemelem 2000kcal-ra hogy megálljon a fogyásom.
Tudni kell hogy nálunk a családban mindenki túlsúlyos, így én is nagyon hízékony vagyok, nem véletlen voltam 100kg még egy éve, pedig akkor sem ettem olyan hú de sokat.
1800-1900 kcal körül. Ez súlytartáshoz jó. Napi 4-5 km-t sétálok, otthon tornázom 30-45 percet. Többnyire gyógytorna.
37N, 162cm/49kg
Nem számolom, de most jóval többet, mert stressz és betegsg miatt 8 kilóval a normális súlyom alatt vagyok :(
169 cm és sajnos csak 50 kg alatt. (a rendes súlyom 54-56 között mozog).
Már nem számolom, de úgy 1200 körül. 160/60 40N
Diétára alapozom a fogyást, nem sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!