Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megszabadulni az...

Hogyan lehet megszabadulni az unalom evéstől?

Figyelt kérdés

A kérdés így utólag elolvasva kicsit fura, de nem baj, így marad. :D

Az a legnagyobb problémám, hogy akkor is eszek, amikor nincs rá szükségem.

Odafigyelek mindenre, makrókra is.

2g/testsúlykg feletti a fehérjebevitelem, 30-40g rost, 3 liter víz naponta, kalória is rendben van.

Ha 1600 kalóriát eszem, akkor is csipegetek ételekből, így a nap végére +300-500 mindig összejön. Ugyanez van, ha 2500 kalóriát eszem is.

Ha nem vagyok otthon, akkor kb. a nap egészét kibírom étel nélkül (ez az erősségem, hogy nem vagyok éhes, amit elég jó lenne az előnyömre fordítani főleg fogyásnál..), ellenben hazaérve mindig nassolok valamit.

Bármi ötlet erre?

2023. dec. 4. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Unalom edzéssel.
2023. dec. 5. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Jaj, nehéz! Én is ebben vagyok ! Van, hogy hosszú ideig 1-2 evet oda tudok figyelni kalóriabevitelre, van motiváció es akaraterő! Es ez egy idő utan megszűnik, en sem értem miert es nem tudom megállni h ne egyem a csokit este is! Nem tudom fáradtság, kimerültség betesz nekem es csökken a kontroll! Ha belekényelmesedek egy szar kapcsolatba ugyanez történik! Hízok. Es nem tudok megállni !

Regebb pasizni akartam, hogy ne egyek, nem ismerkedni akartam, hanem stresszben akartam tartani magam hogy jaj lesz találka fitt kell legyek! Ez ment is egy darabig de beleuntam az egészbe, mar nem motivál! Nem érdekel mar a pasitéma, csak az evés es nyugalom, alvás. Szep szeretnek lenni, de a kényelem iránti vágyam nagyobb!

2023. dec. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!