Ajánlanátok jó fogyókúrát segítő/kalóriaszámláló appot?
"Yazio és a myfitnesspal fizetős"
Nem, csak van fizetős funkciójuk is.
A myfitnesspalt nem javaslom. Nagyon sok magyar etel nincs benne es pl a zoldsegek csak cup-ban.
A kaloroabazist javaslom
Benne vannak a zöldségek is grammban, csak le kell nyitni a menüt. Feltéve, hogy megtalálod a központilag importált usda adatot, ami nem mindig egyszerű. De ha megtaláltad, akkor ott van grammban, darabra, meg egy csomóféleképp.
A recept importálója szerintem béna, főleg mert adagra tud számolni csak (tehát meg kell adnod, hány adag, és annyifelé osztja). Nincs olyan funkció, hogy 100 g-ra számolja ki (persze szükség esetén megadva a párolgást). Ha jól tudom, a kalóriabázis tud ilyet is, szerintem praktikusabb.
Kaloriabazis szerintem a legjobb.
Sokan a yaziot szeretik, annak is van ingyenesen hasznalhato reszs. De nekem a kaloriabazis felulete konyebb, gyorsabb. Kevesebb kattintassal tudok mindent betaplalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!