Nagyon kövérnek számítok?
Figyelt kérdés
105kg felett voltam amikor kezdtem, lementem 97-re, most pedig 83kg vagyok. Kb. 180cm magas.
Tudom az ideális testsúlyom 70 és 80 között lenne, de most szerintetek milyennek számítok?
18/F
#fogyókúra #fogyás #testsúly #elhízás #kövér #kövérség #soványság #kalóriaszámlálós diéta #kalóriaszámlálós fogyókúra
2013. okt. 31. 15:05
2/5 anonim válasza:
Először is gratulálok az eredményedhez! A kérdésre pedig hát...nem tudjuk ezt neked megmondani így látatlanba. DE ha raksz fel képet, akkor többet tudunk segíteni :) . Szerintem most csak kicsit lehetsz az átlag felett.
3/5 Vörösnefelejcs válasza:
Kb. jó lehetsz éppen.
Részemről, a túl vékony férfakat nem tartom nagyon nyerőnek. (egyhez hozzámentem, de már nem túl vékony :) )
4/5 A kérdező kommentje:
Hát képet azt nem szeretnék, így olvasva olyan vélemények vannak itt is mint néhány ismerősnél, akiket kérdeztem. Örülök :D
2013. okt. 31. 16:06
5/5 anonim válasza:
HA izmos vagy akkor nem gond, de ha egy kicsit még hájas vagy foggyál egy kicsit... Egyébként grat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!