Kalóriaszámláló fogyókúránál, mit ettetek?
Figyelt kérdés
Én most akarom elkezdeni.Kinek mennyit sikerül vele fogynia, és mennyi idő alatt? Ha kb.700kalória bevitelt csinálok az jó?2010. márc. 6. 20:17
1/5 anonim válasza:
Az alapanyagcserédtől és kalóriaszükségletedtől függ. 700 kcal-os diéta nem jó., amint abbahagyod, visszahízol.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor kb mennyi lenne az ideális?
1000-1100
10-15kg-t szeretnék leadni
2010. márc. 6. 21:51
3/5 anonim válasza:
mik a paramétereid? keress egy alapanyagcsere kalkulátort, és az alapján indul el.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a napi 1200 Kca elég. Én is ezt csinálom, elmondhatom, mit ettem, hátha érdekel.
Reggeli: 2,5 tej, egy kis kocka kakaós piskóta, amit tegnap sütöttem (nem bírtam megállni:))
Ebéd: rizs, mézes mustáros csirke
Délután: húsleves
Nekem működik:)
De 700 Kca tényleg túl kevés, pár nap és elkezdesz szédülni, és hasonlók. Inkább lassan, de biztosan kell fogyni:) Sok sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm szépen! :)
Amúgy 162/75
2010. márc. 8. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!