52kgra akarok lefogyni 122kg vagyok most?
Sajnos a te esetedben elkerülhetetlen az hogy ne:(.
Még én csak 70k-ról fogytam 55-re, meg lehetett fogni a bőrt rajtam.
Ne ezen gondolkodj most. Viszont azon se, hogy 52 kilóra akarsz fogyni. Legyen reálisabb célod, ha kitartó vagy, akkor első körben ez legyen 100 kiló. Adj magadnak erre mondjuk másfél évet.
Ha nem vagy kitartó, akkor legyen 110 kiló az első cél, ezt is szigorúan határidővel. Azért kell kis lépésekben gondolkodnod, mert ha csak hosszútávú cél van, azt hajlamos az ember ellinkeskedni. (Á, még van időm, majd jövő héten hozzákezdek! - ugye ismerős?) Plusz megvan az a hatalmas előnye, hogy minden mérföldkőnél megjutalmazhatod magad valamivel.
6-os. Gratulálok a sikeredhez. Mennyi ideig tartott kb a fogyás?
És nem azért.. de pl strandon nem néznek meg a bőröd miatt?
Ja és még egy kort írnál? 🙂
#6-os válaszoló vagyok.
#7-es válaszoló: Köszönöm. Nem, a strandon nem néznek meg. Szerintem úgy összességében elég átlagosan nézek ki fürdőruhában, nyilván nem tökéletesen,, viszont tényleg nem rosszból, de a strandon levő emberek nagyrésze rosszabb kondícióban van, mint én, még így is a nem tökéletes bőrömmel, szóval igazából nem hiszem, hogy bárki is pont engem szemelne ki. Amúgy 20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!