Baj ha 1 év alatt akarok lefogyni?
Van rajtam 20 kiló felesleg, teljesen jól nézek ki egyébként mert előnyös helyeken van de le szeretnék fogyni. Mindenki a családban azzal nyaggat hogy menjek heti 5x edzeni és fogyókúrázzak de én egyiket sem akarom, heti 2x edzek és nem fogyókúrázom csak szimplán nem nagyon eszek finomított, cukros dolgokat, eddig 1 hónap alatt lement 2 kiló, nekem ez a tempó tökéletes. A következő 8 hónap alatt akarok lefogyni az ideális alakra és nem nyár végére.
Kinek van igaza? Annak aki szerint gyorsan kell vagy aki szerint lassan fogyni?
Nem baj, és nem is menne gyorsabban, csak éhezéssel. A finomított illetve cukros dolgok elhagyása viszont hosszú távon kevés lesz, ennyivel nem tudsz elég deficitbe kerülni, hacsak nem ebből állt az étkezésed nagy része.
Min változtattál az 1 hónap alatt elhagyás és új szokások tekintetében (evés/ivás is).
Ha neked ez az ami működik akkor a te módszered.
Könnyebben fogod megtartani a változást is szerintem.
A lassú fogyàs tartósabb, mert van ideje kialakulni az új tàplàlkozàsi szokàsoknak😊 Ne hallgass senki màsra aki nem így gondolkodik. A fogyàs nem verseny, az egészség a legfontosabb!!!
Én olyan 4 év alatt szeretnék lefogyni. De ha több lesz, az se baj. 16 hónap utàn, -50 kg, és még 55 van hàtra, de úgyis lassulni fog az ütem.
Persze hogy baj. Hogy gondolod hogy 1 év alatt akarsz lefogyni amikor a többieknek 2 láb operációval sikerült egy nap alatt.
De miben kinek lenne igaza? Te életed. Annyit eszel, sportolsz, bármit csinálhatsz amennyit akarsz. Ha lenne profi szerződésed akkor megmondhatnak, mennyit egyél és edzzel. De az amatőr ligában te vagy a saját főnököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!