Az igazán kövér nők, hol kapnak maguknak ruhát? Többi lent.
Minden fast fashion boltba más méretek vannak. Pl a h&m-ek kozul megfigyeltem hogy amint masik plazaba mentem ugyanugy h&mbe, rogton talaltam ruhat.
Szoval a helyedben elmennek egy masik new yorkerbe.
Erdemes meg camaieut sinsayt es c and at is megnezni
Méretezést nem szabályozza semmilyen törvény, így erre ne hagyatkozz.
Sajnos nagyon egyféle testalkatú ruhákat gyártanak, mert úgy olcsóbb a tömegtermelés, csak ugye a genetikát nem befolyásolja. Tapasztalataim szerint az ázsiai márkáknál/ruháknál, nem létezik vastag comb és széles csípő, azoknál tényleg klasszikus helyzet, hogy ami jó lent, annak a derékrészébe még kismamaként is beleférnél.
Talán ha nem lennél márkab....zi könnyebben találnál nadrágot.
Az alkati dolgokat meg meg lehet oldani.
Én homokóra alkatú vagyok, széles a csípőm, ehhez képest meg arányaiban vékonyabb a derekam. 99%ban Ami csípőben jó, az derékban bő, ami derékban jó lenne, az szűk a csípőmre, és érzem, hogy egy leülésnél el is szakadna. De már Olyan nadrággal is találkoztam amit a vádlimra alig bírtam felhúzni, annyira szűk szára volt🤮rendesen szorított, nagyon kényelmetlen volt. Derékban bő, csípőben meg jó volt. Nevetséges. Ezért is jobban szeretem a bő szárú trapézos nadrágokat, nekem az jobban is áll. Az ilyen szűk szárúak sose tetszettek. Azok amúgy is csak vékony lábúakon áll jól.
Én megveszem azt ami csípőben jó, és övet teszek bele, hogy a derekamon is rendben legyen. Ennyi. Márka nem érdekel egyáltalán. Így könnyebb is.
Amit még megpróbálhatsz, az az, hogy a te arányaidra, és méretedre varratsz, de szerintem az nagyon drága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!