11/22 anonim válasza:
Ha ilyen érzéseid vannak ételek iránt, akkor mindenképp szakember kell. A személyi edző pénzkidobás, amíg nem tanulsz meg enni. Ha elhatározod, hogy mindenképp szeretnél lefogyni, akkor ne menekülj magad elől egy személyi edzőhöz, akiről biztosan te is tudod, hogy felesleges, és csak önostorozásra jó, mert azt látod, hogy nem tudsz fogyni. De hogy is tudnál, ha egyszer olyan berögzülésed van, hogy az étel okoz boldogságot?
12/22 anonim válasza:
Nem nagyon volt más választásom. A testem olyan jeleket küldött,hogy már komolyan elkezdtem félni a haláltól. Ekkor 170kg voltam, és 64kilóra fogytam évek alatt.
13/22 anonim válasza:
Sehogy sem sikerült. Még mindig minden nap többször ennem kell, különben néhány napon belül belehalok az elvonási tünetekbe.
14/22 anonim válasza:
Nekem is az egyik fő örömforrásom, és hát sajnos belekóstoltam abba is, hogy nem csak az egyszerű, olcsóbb alapanyagok tudnak finomak lenni, tehát a hízáson és egészségen kívül anyagi korlátokba is ütközöm ha szeretnék élvezkedni e téren.
15/22 anonim válasza:
Nézz tükörbe. Aztán ha tetszik amit látsz, akkor minek kéne változtatni? Ha meg nem tetszik, és változtatni akarsz, akkor meg is van az okod, hogy leszokj a zabalasrol.
16/22 anonim válasza:
#14: ez egyébként nagyon szomorú, hogy ilyen sok ember csak az evésben talál örömforrást magának.
17/22 anonim válasza:
ÉN a rövidebb de intezivebb edzéseket javaslom.. Ezek fogyasztják a legtöbb kalóriát és kell is mellettük enni rendesen. Akár napi 30 perc is elég de ezt meg kell nyomni.
18/22 anonim válasza:
#17: akármennyit is edz valaki, ha tömi magába a szarokat, nem fog lefogyni. Nyilván az ilyen embernek nem a roston csirke rizzsel okozza a boldogságot.
19/22 anonim válasza:
18 akár csirkét is abálhat mellette. egy kőkemény intenziv edzés utá 4000 cal is elfér és még fogyni is fog.
20/22 anonim válasza:
csirkefarhátra gondolok.. HA elég inteziven eddz nemt ud annyit megenni.
bár nem ajánlom izületek miatt kezdőknek , de ez is egy opció de ink 2000 kcal+ mérsékelt 1 óra mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!