Kajafüggőség! Mivel gyógyítható?
Nem vagyok még túlságosan elhízott, de a gond nem itt van, hanem ott, hogy rájöttem, hogy kaja nélkül a hangulatom pocsék és így minden pocsékabb.
Ötletek, vélemények ? Előre is köszi ! Lány vagyok, de már meghaladtam a 14-et, úgyhogy nem fejlődésről van csak szó, mert azért ekkora hangulatkülönbség nem kéne létezzen , szerintem
Na jóó, látom nem is olyan egyszerű a kérdés :-D
Azért köszönöm azoknak akik írtak eddig, valahogy nyugtató tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen csónakban :-D
Sok sikert nektek, én minden nap küzdök ez ellen, talán holnap majd sikerül !
Én csak akkor eszek 2 óránként ha unatkozok.Lehet veletek is ez a gond.Csináljatok valamit amit nagyon szerettek és elmegy vele az idő.Nem jó mindig enni és le lehet szokni róla.Ha pedig végképp nem bírjátok ki,egyetek egy kis gyümölcsöt(ne mogyorót ha lehet) vagy zöldséget(pl. paradicsom,sárgarépa).Nem hizlalnak és viszonylag el is mulasztják az éhségérzetet.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!