Itt csak az önuralom a megoldás drágám. Foglald le magad valamivel ami eltereli a figyelmed
2019. nov. 23. 19:20
2/13 anonim válasza:
Ahogy előző válaszoló írta: foglald el magad. Tervezz be magadnak minden estére hasznos/szórakoztató programot, tevékenységet, ami más irányba fordítja a figyelmedet.
2019. nov. 23. 19:54
3/13 anonim válasza:
AZ a baj hogy napközben éhezel, éhezteted magad.
Este pedig már kész van a szervezeted és nincs meg állás.
2019. nov. 23. 21:15
4/13 anonim válasza:
Te szándékosan fosztasz meg minket az alapvető információktól, nehogy véletlenül is releváns választ adjunk. Például, hogy hány kiló vagy és hány centi, mit eszel napközben, mit eszel este. Gyanús, hogy napközben éhezel, és azt is feltételezem, hogy nincs rajtad súlyfölösleg. De anyunak meg kell mondani, hogy ne vásároljon édességet, neki sincs szüksége rá, vagy legalább zárja el, és ne előtted egye.
2019. nov. 23. 22:18
5/13 anonim válasza:
erre én is kíváncsi lennék ugyanis az ételfüggőség miatt eddig 70 kilót híztam és nem látom hol a vége :(
2019. nov. 24. 01:12
6/13 anonim válasza:
Hát, ha 70 kilót híztál, 5-ös, akkor sürgősen menj endokrinológushoz is és pszichológushoz is! Nem érzed elviselhetetlennek? Ha nem tudod, hol a vége, az azt jelenti, hogy belefér a paklidba további hízás! Hát nagyon nem fér bele! Tekintsd át, mit eszel egy nap, és hagyd ki belőle a hizlalókat!
Nézd meg ezt, talán találsz benne hasznos válaszokat
2019. nov. 24. 05:55
8/13 anonim válasza:
#6 Igen amúgy tény hogy nem zavar a súlyom eléggé. Nem érzem magam különösebben kövérnek, pedig tudom hogy nagyon is az vagyok. Endokrinológián voltam pár éve és nem volt semmi ami ezt okozhatná.
2019. nov. 24. 09:40
9/13 anonim válasza:
5-ös/8-as: Hogy a fenébe nem érzed magad különösebben kövérnek 70 kiló súlytöbblettel? Ilyen súllyal szinte meg se tudsz mozdulni! Hány kiló vagy?
2019. nov. 24. 10:51
10/13 A kérdező kommentje:
Reggel általában zabkását eszek. Nem kész zabkását hanem natúrt. Én ízesítem be, gyümölccsel vagy joghurttal.
Tízórai általában gyümölcs.
Ebéd az változó. Van amit én készítek, van amikor rendelek. De nem pizza, hambi vagy bármilyen gyorskaja.
Vacsira általában leves, vagy valami könnyű kaja, ez 5körül szokott lenni.
Aztán kutya séta, néha edzek is. És utána jön a falási roham. 7-8-9körül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!