Terhesség után rajtam maradt 6 kg ami nagyon zavar. Hogy tudnám leadni?
A felvagottat es a virslit felejtsd el, mert beledaralnak minden szutykot, amitol szepen lehet hizni, es nem is husbol vannak nagyreszt, ezert nagyon nem ajanlom.
Este 6 utan is nyugodtan ehetsz, csak lefekves elott 2 oraval mar ne nagyon. (Amugy a szervezeted nem tudja mikor van este 6 szoval felejtos...)
Kezdenem a mozgassal: gyereket vastagon feloltoztet, belerak babakocsiba aztan hajra, lehet setalni. Ugy tudom a gyerekek imadjak ha babakocsiban tologatjak oket.
40-60 perc tempos seta 1-2 naponta boven eleg lesz.
Kaja: egyel napi 6-7 szer keveset lehetoleg alacsonyan tartva a szenhidratot. Es egeszseges kajakat szerezz be, lehetoleg ne elore elkeszitett cuccokat, hanem ha hus akkor szinhus nem felvagott, es igy tovabb...
Sovany hus mehet nyugodtan a feherjetol nem fogsz hizni, zsir meg alig van bennuk(csirke, pulykamell, marha sovany resze), zoldseg szinten mehet (a krumpli esetunkben nem zoldseg :) ). Gyumolcs is mehet csak probalj a kevesbe cukrosak kozt keresgelni.Napi 1-2 kanal lenmagolaj ajanlott, mert ha nem viszel be eleg zsirt az is vezethet a fogyas megtorpanasahoz.
Es most jon a szenhidrat resz: a rizs, zab, burgonya ok.
Viszont a nagyon cukros dolgok es a kenyer nem a baratod, csak talan a teljes kiorlesu. Igyal sok folyadekot, ez szinten hasznos.
Viszont mivel szules utan vagy (nem tudom mennyivel) ezert mindent csak modjaval szepen ovatosan!
(Tigi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!