Hogy lehet 20-30 kilót leadni egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Egyszer sikerült leadnom 22 kilót 2,5 hónap alatt, de konkrétan koplaltam. Hogy lehet ennyit egy hónap alatt? Intenzív torna mellett?2023. aug. 4. 19:24
1/25 anonim válasza:
20-30 kiló ne akarj egyetlen hónap alatt leadni, mert amputáció nélkül gyakorlatilag lehetetlen, és a drasztikus fogyásnak hosszútávú következményei vannak.
2/25 A kérdező kommentje:
A TLC-n az orvos mondta a pasasnak, hogy ennyit kellene fogynia.
Szóval nem lehetetlen és nem is feltétlenül hülyeség.
2023. aug. 4. 19:35
3/25 anonim válasza:
Ja jó, akkor scripted kamu TV-s műsorok alapján állj az élethez. Hajrá!
5/25 anonim válasza:
Rosszul szinkronizálták 😃 Egyél normálisan.
6/25 anonim válasza:
Akik 300 kg körüli súlyúak, ott sokkal nagyobb fogyást lehet elérni egy normális étrenddel, ha nem zabál reggeltől estig kétpofára junkfood-ot...
8/25 anonim válasza:
15 kilot adtam le egyszer 3 het alatt. Ez ugy sikerult, hogy kozben szultem egy gyereket es iszonyu modon vizesedtem a terhesseg utolso 2 honapjaban, igy a gyerek, magzatviz, mehlepeny sulya+ a sok viz, ami lement.
Probald ki te is 🤣
Egyebkent nem tudom miert is kene ennyire rohadt gyorsan fogyni. Gondolom te se 1 honap alatt pakoltal magadra 30 kilo tulsulyt.
9/25 A kérdező kommentje:
A kérdés elméleti volt, nem én akarok egy hónap alatt ennyit fogyni. Bár jó lenne.
Én maradok a bevált módszernél
2023. aug. 4. 20:18
10/25 anonim válasza:
Amúgy, ha Dr Nowzaradanra gondolsz, mindig azt mondja a betegeknek, hogy fehérjét egyenek. Ahogy látom párolt zöldségek és csirkemell, pici olajban max. És mozogjanak minél többet, edzőterem, séta. Aki ilyen nagy súlyú, annál ez már biztos nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!