Babot meg lencsét lehet enni főzve, ha szeretnék fogyni?
Figyelt kérdés
Főleg a hasi zsír zavar, bár tudom, hogy helyi zsírbontás nincs, de az meg kajától meg kardiótól menne le. Régebben túrót ettem szinte mindenhez, el is fogyott napi fél kg, de már nincs csak arra 1500 ftom naponta, hogy körözöttet csináljak. Elkezdtem hát tésztát enni a húsokhoz, viszont az meg tele van szénhidráttal, és mivel tejföllel eszem így zsíros is (igaz csak 12%os tejföl). Egyik nap nézegettem a szárazbabokat a boltban és a lencséket, ezekben még több is a fehérje, mint amiket ettem, viszont a babtól meg fingani szoktak az emberek. Tehát ha áttérek a bab evésre, akkor a sok gáztól nem járok még rosszabbul, mint most? Úgy értem, hogy kitágítja a beleket, aztán még nagyobbnak fog tűnni a hasam? Vagy ez hülyeség? Amúgy most kb 88 cm a kerülete, 172 cm magas vagyok, de nagyon le szeretném adni ezt a hasat pár hónapon belül.2023. júl. 6. 12:28
11/12 anonim válasza:
A hétvégi bulizással tönkre tudod tenni az egész addigi hetedet kalóriadeficit szempontjából.
2000 kalória pedig kevésnek tűnik heti 4-5 edzéssel, bár nem tudjuk a napi aktivitásod ezen kívül.
12/12 A kérdező kommentje:
Igazából a konditerembe járáson kívül, meg azon, hogy oda bicajjal megyek és néha, ha nincs nagy szél elmegyek tekerni, nagyon nem csinálok semmit, mert itthonról dolgozom.
Mától úgy döntöttem heti párszor kardiózni is fogok, mert nem állapot már hogy nem fogyok.
2023. júl. 14. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!