Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Babot meg lencsét lehet enni...

Babot meg lencsét lehet enni főzve, ha szeretnék fogyni?

Figyelt kérdés
Főleg a hasi zsír zavar, bár tudom, hogy helyi zsírbontás nincs, de az meg kajától meg kardiótól menne le. Régebben túrót ettem szinte mindenhez, el is fogyott napi fél kg, de már nincs csak arra 1500 ftom naponta, hogy körözöttet csináljak. Elkezdtem hát tésztát enni a húsokhoz, viszont az meg tele van szénhidráttal, és mivel tejföllel eszem így zsíros is (igaz csak 12%os tejföl). Egyik nap nézegettem a szárazbabokat a boltban és a lencséket, ezekben még több is a fehérje, mint amiket ettem, viszont a babtól meg fingani szoktak az emberek. Tehát ha áttérek a bab evésre, akkor a sok gáztól nem járok még rosszabbul, mint most? Úgy értem, hogy kitágítja a beleket, aztán még nagyobbnak fog tűnni a hasam? Vagy ez hülyeség? Amúgy most kb 88 cm a kerülete, 172 cm magas vagyok, de nagyon le szeretném adni ezt a hasat pár hónapon belül.
2023. júl. 6. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

"ez hülyeség?"

Igen. Bárhogy eheted a babot és a lencsét, ha kalóriadeficitben vagy, fogyni fogsz. Nem is értem ezt az egész agymenést. Mennyi a napi kalóriabeviteled?

2023. júl. 6. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Ne monokultúrás diétákat folytass, hanem változatos étrendet. Hüvelyeseket nem lehet több napon át enni az általad is írt okok miatt, vagyis puffaszt és bélgázokat termel. De alkalmanként kifejezetten egészséges, hogy minél változatosabb tápanyagokhoz juss. Inkább testedzéssel formáld a hasi izomzatodat.
2023. júl. 6. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme van annak hogy egy ideig tésztán meg tejfölön élsz utána áttérnél a babra?

Kiegyensúlyozott változatos étkezés, semmi, nulla?

2023. júl. 6. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
Miért nem azt kérdezed meg, hogy mit hogyan eddzél? Az edzéssel lehet kalóriákat égetni. Kajával edzés nélkül max úgy tudsz lefogyni ha koplalsz, éhezteted magad és ezért leépül a szervezeted. Nyugodtan lehet enni bármit 1500-2000 kalória között. Ha nem fogysz akkor nem edzel. Vagy keveset edzel.
2023. júl. 6. 15:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Heti 4-5ször járok a terembe. 4×10eket szoktam csinálni egy egy gyakorlatból, és általában 4-5 gyakorlatot csinálok minden izomra. Egyszerűen nem fogyok, jött fel izom is, de a hasam nem akar fogyni egyáltalán, sőt. Hétvégente eljárok bulizni, de már kevesebbet mint régen, bicajjal járok szinte mindenhova, de nem használt még semmi.
2023. júl. 6. 15:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Többi testrész egész jó, látszik hogy edzek, ha ez a has lejjebb menne akkor már elégedett lennék.
2023. júl. 6. 15:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Annyit még hogy 31 vagyok. Hátha ez is számít.
2023. júl. 6. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:
A kalória számítana pont, arról nem írsz semmit.
2023. júl. 6. 15:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Ahogy számolgattam az olyan 2000 körül van naponta, plusz mínusz 1-200.
2023. júl. 6. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog kitágulni ssmmid.

A fingás a rostbeviteltől van, de ha 1-2 hétig megemeled, utána hozzászokik a szervezeted és elmúlik.

A bab, csicseri és minden hüvelyes egészséges, tápanyagdús, simán beilleszthető fogyás célú étrendbe.

Ráadásul a rostok segítenek jóllakni, szóval nagy eséllyel kevésbé is leszel éhes.

Nem csak a túróban van fehérje, hanem joghurtban, sajtban, ricottában, tojásban, sajtkrémben, vöröslencsében (áztatni se kell, főnyeremény), tofuban, húsokban

Neked kb napi 140-160 gramm fehérje elég, még izomépítéshez is, annál több felesleges. Kalóeiakereted tekjesen jó ennyi sporttal.

2023. júl. 6. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!