Tegyük fel, hogy van 3 ember. Az első ember 180cm és 40kg, ez az első ember hízni szeretne. A második ember 180cm és 40kg és izmosodni szeretne (naturálban). A harmadik ember pedig fogyni szeretne 180cm és 120kg. Melyik érné el...?
Szerintem 180 centi és 40 kiló az halott kategória. Amúgy meg izmosodni nehezebb. Ha a 180 centi 120 kilós meg full zsírból annyi, akkor meg neki még nehezebb.
Béci vagyok, a gorilla.
A 180/40hez gyakorlatig keményen koplalni kell.Ilyen állapotról csak a sima napi 3-4 evéstől elkezdene gyarapodni mint a bolondbomba.Aztán ha már beállt és rendszeres,hogy tud egy kicsit enni napi többször,akkor lehet elkezdeni emelni a kalórián.
Edzeni nem nagyon lenne ereje,amíg el nem éri a kb 50 kilót.De ilyen beteg állapotra már szokott felírni orvos tömegnövelőt is.Mert általában az ennyire soványak nem nagyon tudnak rágni,vagy ha mégis,akkor gyorsan hányingerük lesz az ételtől.Ezért könnyebb eleinte meginni azt a kalóriamennyiséget.
Nekem biztos. 185cm 55kg voltam mikor ezt a sportot el kezdtem.
Ma 76kg vagyok 3 nap nem eszem meg a 4500kcalt rögtön leugrik 4 kiló...
Persze tudjuk a dilettáns testepitok csak a nem eszel eleget mantrát tudják fújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!