Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már a harmadik-negyedik...

Már a harmadik-negyedik "mezei" kondis ismerőstől hallom (idestova 3-4 éve), hogy kipróbálta a koxot. Ez gyakori dolog lehet?

Figyelt kérdés
Nem is vagyok benne a kondis körökben, itthon edzek, van egy elég fitt formám (180/72). El-el kottyantják, hogy nyomtak valamit (aki abbahagyta, össze is esett, de van nagydarab díjbirkózó is). Aki "civilben" nagyon szépen ki van pattintva és száraz (pl. 180/85), az valószínűleg nyomja? Eddig nem gondoltam bele, nem foglalkoztam ilyesmivel, de ennyi "őrült" lenne? Mik a tapasztalatok? Vannak "natúr" kondisok is, akik láttán leesik az állad? Gondolom, ezek után az a ritkább.

2020. júl. 19. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Natural ember formájáról nem esik le az állad, hidd el 25 éve tolom a vasat, sokmindent láttam már
2020. júl. 19. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
bocsi az offert most melyik propi ami oke?
2020. júl. 19. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Igen, a legtöbben semmit se szednek. Eleve a legtöbbnek nem az a cél, hogy minél nagyobb legyen, hanem egy normálos, sportos formát szeretnének.
2020. júl. 19. 11:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy nagyon is értelmes emberek. Van, aki komoly diplomával. Rá se kérdeztem, maguktól mondják, hogy használtak vagy szeretnék használni. Nem olyan formára gondolok, hogy nemzetközi versenyen indulhatna, de mondjuk egy Julian Edelman-forma vagy még gyengébb, de látszó forma (most egy példa csak).
2020. júl. 19. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Jóféle propi? Próbálj meg Iráni ismerőssel hozatni, ott legális gyógyszertári van, itthon csak pincében, zuglaborban készült cuccot kapsz, ha szerencséd van még nyomokban tesztót is tartalmaz, ha nincs akkor csak B vitamint😁
2020. júl. 19. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az sajnos nincs :/
2020. júl. 19. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!