Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnek fitneszmodell?...

Hogyan lehetnek fitneszmodell? 156 centimmel es 34 evesen van meg eselyem ra?

Figyelt kérdés
Hogyan kell felkeszulni erre?
2023. jún. 30. 14:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezek a fitneszmodelles gondolatok nalam nagyon komolyak. Tehat, 34 evesen nem keso meg egyaltalan neki fogni? Aki a linket kuldte neki koszonom. De kivancsi lennek a ti velemenyetekre is:) sok vizet isznak? Azt gondolom h a felkeszulesi ido talan egyeni, hiszen nem mindenki teste egyforma. Na de en nagyon szeretnem magam kiprobalbi. Talan lehrt csinos fitneszmodell lenbek, mert az en testem x alaku es nagyon aranyos 👍🙏🏻
2023. jún. 30. 19:53
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Persze, nagyon komolyak azok a gondolatom, látszik :) Már megint csak a trollok.
2023. júl. 1. 00:36
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Már ez a két adat is hátrány, amit megadtál magadról. Alacsony vagy, és kezdőként fiatal sem vagy. De azt nem tudjuk most hogy nézel ki, szerintem még a súlyod is sok. Bár nem lehetetlen, csak kicsi rá az esélyed. 3-4 év alatt is el lehet érni egyébként egy szép, arányosan izmos alkatot, ha jók az alapjaid és a genetikád hozzá. Mondjuk 38 évesen nem tartoznál a fiatalok közé, így nem is lehetnél fitness modell túl sokáig.
2023. júl. 1. 02:43
 14/18 anonim ***** válasza:
34%

Hivatásos nem valószínű. De egyébként vannak idősebbek számára is versenyek, szóval az nem akadály. Az alacsonyságod kicsit hátrány (mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok), mert egy alacsony nőnek mások az arányai. Ritka jó genetika kell, hogy tökéletesen arányos legyél.

Én azért is óvva intenélek tőle, mert enyhén szólva nem egészséges a versenyre készülés. Nem ritka, hogy szálkásítás alatt alig esznek, de rengeteget edzenek, a végén már dehidratáltak is, mire a színpadra lépnek. Sokaknál alakul ki étkezési zavar.

Ettől függetlenül lelked rajta, ha akarod, vágj bele, de legyél tisztában az árnyoldalával, veszélyeivel is.

2023. júl. 1. 08:11
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

Keress meg egy profi edzőt és kérdezd meg.

Ha van sportmúltad és az alakodban potenciál, akkor egy profi versenyfelkészítő rengeteget ki tud hozni belőled.

Bár ez a vízivós kérdés elég bugyuta, feltételezem 0 sportmúlttal rendelkezel.

2023. júl. 1. 11:08
 16/18 A kérdező kommentje:

Nincs sport multam, vagyis imdok bicajozni, naponta tekerek munkabajaras miatt is es ha van szabadidom is bicajozok. Naponta kb 25 km-t tekerek, szabadnapjaimon pedig tobbet. Nem tudom mennyire stamit ez sportolasnak, ezenkivul mast nem csinalok. A versenyre valo felkestulest pedig miszerint eleg nehez es szigoru dieta kovetelmeny van, eleg szivos vagyok 👍 nem szoktam feladni konnyen semmit.

Akkor keresek egy edzot.

De szerintem a 156 centimmel meg az 58 kilommal nem vagyok olyan veszes.

2023. júl. 1. 11:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Motivációnak nézd meg őt: [link]

Csapó Krisztina válogatott úszó volt, sokszoros magyar bajnok, majd más lett fontosabb a sportnál. Utána elkezdett ismét edzeni, de most már nem úszásban és bikini-fitnesz világbajnok lett.

2023. júl. 2. 05:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszi a linket 👍
2023. júl. 2. 08:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!