Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a KETO...

Mi a véleményetek a KETO COFFE készítményről? Érdemes alkalmazni fogyásra ?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam a készítményről, de valós személy véleménye érdekelne, aki már használta ! Valóban hatásos ?

#fogyókúra #Keto Coffe
jan. 2. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

1) ketogén diéta cukorbetegeknek van, akiknek kerülniük kell a cukorfogyasztást, azaz ott zsírral van helyettesítve az energiaforrás, ZSÍRRAL!! Kbaszott egészségtelen a kezogén diéta, ez arra való, hogy ne haljanak bele a szénhidrátfogyasztásba az arra alkalmatlan állapotban levők.

2) koffeinnek vannak jó és rossz mellékhatásai. Ezt neked kell tudnod, hogy rád hogyan hat. Ha neked jó, tudsz aludni, segít a munkában, edzésben, akkor jó. Én ilyen szójás kávéaromás koffeinhányadékot biztosan nem ennék.

3) fogyáshoz semmi köze. A fogyás a kalóriadeficittel lehetséges. Vigyél be kevesebbet, mint amennyit elégetsz.

jan. 2. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod !
jan. 2. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

az a baj kérdező, hogy ezen az oldalon van kb 5 ember, akik minden kérdésnél ugyanazt a sablonválaszt adják. Kalóriadeficit, a keto az baromság, veszélyes stb, ja és amivel mindenképp találkozhatsz, hogy csak akkor kell bármi másra figyelni a kalóriákon kívül, ha hormonbajos vagy, és azt úgy kezelik, mintha valami kuriózum lenne, ami az emberek kis százalékát érinti. Szóval ne itt kérj tanácsot, hanem valami ketós fb csoportban.

1-es okoska. Nagy mértékű elhízás esetén a inzulinrezisztencia törvényszerűen kialakul a döntő többségnél (Ezen az oldalon a cukrosok kifejezést degradálóan egyszerűsítve az IR-esekre is rámondják) Szóval szerintem olvasgass még kicsit a témában, a szénhidrátanyagcsere és az elhízás kapcsolatáról kalóriás józsika

tegnapelőtt 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt több minden keveredik:

- ez a termék valóban a ketogén diéta kiegészítésére van, vagyis arra ajánlják - a ketogén diétát eredetileg epilepsziás rohamok ellen fejlesztették ki (tehát nem cukorbetegeknek), de már epilepszia esetében is csak akkor használják, ha gyógyszerrel nem tartható karban a betegség. Más betegségek esetén is lehetnek pozitív hatásai ill. vizsgálják, hogy hol lehet még alkalmazni. A diéta lényege egyébként az, hogy a bevitt táplálék nagy része zsír (állati, növényi), szóval az átlag kajáláshoz képest elég extrém. Az általad említett kiegészítő ezt a diétát támogatja állítása szerint- ha nem akarsz ketózni, akkor alapból semmi értelme. (Én nem javaslom, hogy orvosi javallat nélkül elkezdd)

- a fogyókúrás kiegészítők nagy része lehúzás, vagy semmit nem ér, vagy túlárazott -pl a koffeinnek, l-karnitinnek stb van valamennyi, laboratóriumban kimutatható anyagcsere-fokozó hatása, de a gyakorlatban ez annyira minimális, hogy nem éri meg a pénzt (annyi lehet még mondjuk, hogy egyes szerek segítenek intenzívebben/kitartóbban edzeni). Vsz ezzel is ez a helyzet.

- Kalóriadeficit: true story, hogy ez kell a fogyáshoz, és ez ingyen van. Hogy ezt hogyan éred el, annak számtalan útja lehet. De a lényeg h ha több kalóriát égetsz el,

mint amennyit beviszel, akkor fogyni fogsz. Minden sikeres fogyás ezen alapul. Én pl szimplán egy app-pal számolom a bevitt kalóriákat, és minden nap a keretemen belül maradok, így fogyok.

- Vannak speciális állapotok, pl inzulinrezisztencia, amikor speciális diéta kell, de akkor is deficitben fogsz fogyni. Vannak egyéb állapotok is, amikor már gyógyszer kell stb, de ezek már orvosi esetek, ne te diagnosztizáld magad.

tegnap 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

4, az inzulinrezisztencia nem speciális állapot. Elhízás esetén, különösen nagy mértékűnél törvényszerűen kialakul. Az a csoda, ha egy elhízott embernél nem beszélhetünk IR-ről vagy egyéb hormonális eltolódásról, na az tényleg kuriózum. Kinél nagyobb, kinél kisebb mértékben. Egyáltalán nem mindegy, hogy azt a bizonyos kalóriát miből viszi be az illetőt.

És akkor még nem is volt érintve a mikrobiom állapota, ami hatással van az anyagcserére, az étvágy szabályozásra stb

tegnap 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez lehetséges, nem tudom (mármint, hogy automatikusan kialakul-e az IR és milyen szintű elhízás esetén), de számos vékony IR-est ismerek, akik sosem voltak elhízottak. Ők alapból speciális diétát követnek (x gramm szénhidrátot ehetnek meghatározott felosztásban de azt konkrétan meg is kell enni- ezen túl van mozgásterük).

Mikrobiom: igen, ez fontos, de én úgy gondolom, az életmódváltás a legtöbb embernek több lépcsőben tud megvalósulni. Ha először elhagyja a cukros löttyöket, meg az egyéb szemeteket, akkor már jóval egészségesebb lesz, ha fogy, akkor is egészségesebb lesz stb és ha van siker, akkor nyitottabb lehet arra, hogy továbblépjen.

tegnap 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!