Genetikámból adódóan vékonyabb testalkatom van. Sikerült 2 év alatt egy formásabb fizikumot építsek súlyzós edzéssel és azóta sem hagytam abba. Soha híztam látványosan eddig de észrevettem mostanában, hogy egyre nagyobb a hasam pedig ugyanúgy étkezek mint eddig.
A problémám hogy diétázni nem szeretnék a hasam eltüntetése érdekében, mert akkor a fizikumom is kisebbnek látszódna.
Az étrendemen nagyon nem tudok változtatni. Viszonylag egészségesen étkezek. Kevés cukrot eszem, több zöldséget, gyümölcsöt, húst...
Más is mondja, hogy nő a hasad, vagy csak te? Szerintem csak férfiasodsz. Biztos nem hízol. Hasizomra is gyúrj.
tegnapelőtt 23:51
2/9 anonim válasza:
Írj több infót, magasság, súly, mennyit/mit edzel, mennyit/mit eszel.
tegnap 08:17
3/9 anonim válasza:
A cukros üdítőket (kóla, energiaitalok) kerüld el (izocukrot tartalmaznak). Pont hasi hízást okoznak.
tegnap 09:34
4/9 anonim válasza:
Honnan tudja az a cukor, hogy hova menjen, 3-as? Visz magával anatómiai atlaszt? Hogy ki hova hízik, az alkati kérdés.
tegnap 09:49
5/9 anonim válasza:
Zsírt kell leadnod. Enyhe kcal deficit magas fehérjetartalommal és ugyanolyan edzésekkel.
Akkor zsír megy le és nem izom
tegnap 11:12
6/9 anonim válasza:
Állj rá a mérlegre. Valószínűleg azért híztál, mert többet eszel, hiába hiszed, hogy ugyanúgy étkezel, az nem létezik.
Kerülj kalóriadeficitbe, de mellette továbbea is mozogj, ahogy eddig.
tegnap 12:34
7/9 anonim válasza:
Érdemben akkor lehetne hozzászólni, ha rendszeresen mérted volna a testmagasságodat is. Ugyanis van egy tényező, amit sokszor kihagynak a számításokból (még az orvosok is). Az ember testmagassága idővel csökken, mivel a csigolyák közti porckorongok összenyomódnak, magasságuk csökken. Akkor pedig a mellkasi ill. testközepi szervek lejjebb nyomódnak a has irányába.
tegnap 13:32
8/9 Metionin válasza:
Próbáld kikísérletezni, hogy ha ételtől puffadsz, melyik lehet az. Ha nem ilyesmi okozza, akkor valószínűleg gyenge a hasizmod. Én is így voltam, mindig sovány voltam de egy sima reggeli tán akkora hasam volt, mint aki terhes. Core edzés, hasizomgyakorlatok rendbe tették kb. fél év alatt.
tegnap 18:31
9/9 anonim válasza:
Szerintem is valami etel vagy ital okozza. Keruld a szensavas cuccokat, meg a szensavas asvanyviz sem jo. Okozhatja tejtermek is, pl. joghurtok - neked kell kikiserletezni, hogy melyik a "bunos".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!