Lehetséges hogy az édesítőszeres szénsavas üdítőtől növekszik a súlyom?
Figyelt kérdés
6 litert ittam meg a 2 nap alatt de a súlyom nem hogy csökkenne de nő.
1300 kalóriát be tartom.
Zöldség, savanyúság, no kenyér, no cukor.
Nem lenne szabad inni szénsavast?
2015. febr. 4. 08:57
1/16 anonim válasza:
Igen, a bubis üdítők is hízlalnak (sörhas), plussz a mesterséges édesítőszerek baromira egészségtelenek. Én nem a kalóriákat számolgatnám, hanem odafigyelnék az alacsony szénhidrát, magas fehérje bevitelre és csak olyasmit fogyasztanék, aminek tudom az összetevőit, nem káros, vagy én magam készítettem el. A no cukor no kenyér nagyon jó, de el tudom képzelni miket viszel be a szervesetedbe az édesítőszerekkel. Pedig a szép bőr, feszes test eléréséhez nagyon fontos a méregtelenítés. Szénhidrátból próbálj meg összetettet bevinni pl igazi rozskenyér, zabpehely, cukor helyett meg van banán, alma, datolya, igazi,tehát zöld stevia por, esetleg nyírfacukor ha nagyon muszáj (de én nem szeretem, mert szerintem tùl van finomítva) ezeket pèpesítve adhatod a kajához édesítés gyanánt. Sok sok fehérjének hal, csirke, pulyka, túró, mozzarella, görögjoghurt, sok sok tojás. Ha mellette aerobik mozgásra is van időd akkor nagyon jól fogsz kinéni! Sok sikert!
2/16 anonim válasza:
igyal vizet, aztan kiderul, nem?
3/16 anonim válasza:
" Nem lenne szabad inni szénsavast? "
-most őszintén ,komolyan azt gondolod,hogy attól az egy-két pohár szódavíztől hízol ? francokat,a sok kajától híznak el az emberek,
4/16 anonim válasza:
Gondolom mozogni meg nem mozogsz.
5/16 anonim válasza:
Mondjuk ilyen fajta italokból egyáltalán nem lenne szabad ilyen mennyiséget inni, ez nem arra való. Víz nem jó helyettük?
6/16 A kérdező kommentje:
Pár nap múlva kiderül, mostantól csak csap vizet vagy cukor nélküli zöld teát fogok inni.
2015. febr. 4. 12:29
7/16 anonim válasza:
Nem csak a súlyodra van hatással, hanem az egészségedre is, megdobja a vércukorszintedet, rontja a fogaidat, csak pár "finomság".
8/16 anonim válasza:
Megdobja a vércukor szintet? Mi? A cukor és szénhidrát mentes üdítő?
9/16 anonim válasza:
Az viszont egész biztos, hogy egészségtelen az édesítőszer.
10/16 anonim válasza:
Ne írjatok ilyen sületlenséget, hogy a szénsav megemeli a vércukor, nagyanyám cukorbeteg, de még soha nem ment fel a cukra savas víztől, azt issza mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!