Az édesítőszeres szörp hízlal? Akadályozza a fogyást?
:) Dobd ki a kukába az édesítőszert. Most olvastam róla tegnap. Egy baktérium fekáliája, egyszer már betiltották, csak a pénzlobbi megint behozta! Lyukakat okoz az agyban, rákot okoz, stb... Amit el tudsz képzelni. Tudod mi hizlal?
Az a sok méreganyag amit megetetnek velünk! Ugyan is a szervezet a méreganyagokat a háj szöveteiben dugja el, "semlegesíti", ha már a vizelettel, és egyéb más módon, mint pl az izzadással nem tud megszabadulni tőle! Mert ugye mostanában nem illik izzadni, úgy hogy jó kis alumínium porral betömjük a hónaljunk pólusait, nehogy büdösek legyünk. Azért vagyunk büdösek, mert a méreganyag, amitől szabadulna meg a szervezet, büdös! Illetve a hónalj szőrein megtelepedő baktériumok okozzák, ha az ember nem tisztálkodik megfelelően.
Én akkor fogytam sokat, amikor a kenyeret, és ilyen termékeket kiiktattam az étkezésemből. Kb heti egy kiló. Minden mást ettem, csak kenyeret nem, és búzaszármazékokat. Állítólag 2 szelet fehér kenyér, olyan mint ha 3 púpos kanál cukrot ennél. És hosszútávon 2-es típusú cukorbetegséget okoz. Nem a búzával van a baj, hanem a fogyasztásának mértékével. Túl sok búzát eszünk. Kevesebbet kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!