Lehetséges hogy az édesítőszeres szénsavas üdítőtől növekszik a súlyom?
Figyelt kérdés
6 litert ittam meg a 2 nap alatt de a súlyom nem hogy csökkenne de nő.
1300 kalóriát be tartom.
Zöldség, savanyúság, no kenyér, no cukor.
Nem lenne szabad inni szénsavast?
2015. febr. 4. 08:57
11/16 anonim válasza:
Szomszédom kérdezte, hogy tud fogyni. Mondtam neki egy verziót, ami nekem bevált, erre visszakérdezett, hogy a napi 2 liter kóla az maradhat, mondtam, hogy persze, csak akkor ne kérjen tanácsot fogyás ügyben.
12/16 anonim válasza:
A szénsavas italok ártanak a fogaknak, az édesítőszer meg nem jobb, mint a cukor, csak más (nem baj azért, ha ránéztek az ilyen italok papírjára, mi is van benne tulajdonképpen).
Nem sima szénsavas vizet írt a kérdező, hanem édesítőszereset, azaz édesítettet, és feltételezem, normál víz helyett itta, 6 liter 2 nap alatt.
13/16 A kérdező kommentje:
Így van! Víz helyett ittam.
2015. febr. 4. 14:59
14/16 anonim válasza:
nem a szénsavra írták hogy megdobja a vércukrot, hanem az édesítőre, és evbben van is iagzság
15/16 anonim válasza:
Azt írni, hogy az édesítőszerek rosszabbak és hizlalóbbak, mint a cukor, olyan, mint ha azt mondanád, hogy a gombák mérgezőek. Milyen édesítőszerről van szó és honnan veszed, hogy károsabb?
16/16 anonim válasza:
Simán okozhat gondot az édesítőszer. Egy időben én is próbáltam édesítős vizet inni, és állandóan éhes voltam tőle, plusz fel is fúvódtam. Szóval kinézetre majdnem kövérebb voltam, mintha nem fogyóznék. Most nem használok semmilyen édesítést, max. néha nyírfacukorral sütök valamit havonta egyszer, és sokkal jobban nézek ki. Persze mozgok, meg betartom a diétát. Próbálj meg minél több "mérget" kiiktatni az étkezésedből, sokkal jobban is fogod érezni magad, meg hát az egészséged sem utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!