3hete kéthetente futok 30percet + minden nap csinálok 100-150 hasizmot és 250 gyakorlatot lábra. Mellette diétázok még, kenyeret, kiflit nem eszek, sem édességet. 68kilóról kezdtem most meg 71 vagyok :( nagyon el vagyok keseredve :(
Pedig a tükörbe mintha látnám, hogy jóval kisebb lett a hasam meg vékonyabb a lábam. Mit csinálok rosszul? :((
2010. aug. 15. 18:21
1/10 A kérdező kommentje:
bocs nem kéthetente hanem kétnaponta :S
2010. aug. 15. 18:23
2/10 anonim válasza:
miket eszel?
2010. aug. 15. 18:31
3/10 A kérdező kommentje:
sok zöldség, gyümölcs, teljes kiörlésű dolgok, hús,
2010. aug. 15. 18:38
4/10 anonim válasza:
ez teljesen természetes...mivel megváltoztattad az étrended és elkezdtél rendesen mozogni...a tested raktározza a vizet...ez van az elsö honapban de ne legyél elkeseredve...bnömmel mi is ezt végigcsináltuk és ez az elsö 3hét-1 honap a legrosszabb mer növekszik a sulyod...ne add fel csináld tovább...meg lesz az eredménye;)
2010. aug. 15. 18:39
5/10 anonim válasza:
Elvileg pont, hogy a diéta elején löki ki magából a legtöbb vizet a tested... Ezért mondják hogy a kezdeti gyors fogyás belassul. Szerintem a táplálkozásoddal van gond, az hogy nem eszel kenyeret meg csokit az még nem jelent semmit.
2010. aug. 15. 18:41
6/10 anonim válasza:
a 18:39es vagyok
nekem is az elsö 3 hétben 4 kiloval mutatott többet a mérleg és nekem azt mondták h a testem "megijedt" és ezért megpróbál abbol a kevésböl minél többet elraktározni...de a második honaptol már szépen mentek lefele a kilok...3 honap alatt közel 10 kilot fogytam és ez legalább tartos fogyás volt...ne akarjatok gyorsan fogyni mer annak csak a jojoeffektus lesz az eredménye
2010. aug. 15. 18:45
7/10 anonim válasza:
szerintem is a 18.41-esnek van igaza... a fogyókúra elején vizet és gyomortartalmat, béltartalmat vesztesz. tehát ilyenkor indul be látványosabban a fogyás. lehet, h azért nőtt a súlyod, mert most fog megjönni a vérzésed és a tested visszatartja a vizet...
2010. aug. 15. 18:47
8/10 anonim válasza:
Mérőszalagot használj,ne a mérleget nézd!Mennyi a napi ch beviteled?
2010. aug. 15. 19:36
9/10 Szilvike95 válasza:
ha eddig semmit nem sportoltál, de most elkezdted, akkor a tested nagy energiatárolást akar véghezvinni... és eddig nem kellett enki sok energi, most viszont mivel el kezdtél futni, ezért több energiára van szükség, amit abból tud csak félretenni amit beviszel, de ha folytatod akkor lassan a tested is hozzászokik az új életmódodhoz.. nagyjából 1-2 hét és fogyni fogsz... de ha futsz akkor azon se lepődj meg ha kb a 2.-3. hónapban már nem "fogysz"... igazából a zsír az ég, csakogy elkezdesz izmosodni is, ami "nehezít" téged...de jobb lesz az alakod ;) hajrá :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!