Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tapasztalt diétázok, valaki...

Tapasztalt diétázok, valaki megosztaná velem, hogy mikor mit esztek?

Figyelt kérdés

Csak úgy nagyjából leírnátok nekem, hogy pl. gyümölcsöt, mikor esztek, vagy szénhidrátot meddig vehetek magamhoz, és a fehérjét? Szeretnék én is egy helyes étrendet felállítani magamnak, de jól jönne pár ötlet és segítség.

Szeretném ha a szervezetem minden fontos alapanyagot megkapna, de úgy, hogy közben beinduljon a fogyás...:-)

2011. nov. 3. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent eszek ugyanúgy mint régen. Max sütit, édességet nem.

Lecsökkentettem az adagot a 3/4-ére és ezt elosztom naponta 5 étkezésre.

Heti 4x eljárok küzdősportra. Már 28 kiló lement és ugyanúgy mindent eszek mint rég ,csak mérsékelten.

2011. nov. 3. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent eszem, de úgy válogatom össze az ételeket, hogy reggelire, ebédre és vacsorára is 500 kalória legyen. Ebéd után 1-2 órával eszem egy kis gyümölcsöt is, így kb. 1700-ra jön ki. Ez bevált.

Az nem vált be, hogy reggel szénhidrát, délben meg este zöldség. Déltől egyfolytában éhes voltam.

2011. nov. 3. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
egyed azt amit eddig is szerettél,csak kb a felét
2011. nov. 3. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

reggelire mindig szénhidrátot, és lehetőleg jó sokat, hogy még 3-4 órán át ne legyek éhes. ebéd a reggelihez képest 6 óra múlva, ekkor ch és fehérje együtt, pl. csirkehús rizzsel vagy főzelék tojással. vacsora újabb + 6 óra múlva, ekkor már csak fehérje, pl. túró, turmix, tojás, csirkehús salátával.

tehát nem az számít, hogy hány óra van, hanem hogy mikor indult a napom. ha hajnal 2kor fekszem, akkor a vacsora kb. éjfélre tolódik. a 3 fő étkezés közt van egy 10órai és egy uzsi, gyümölcsöt simán lehet enni 10óraira, meg zabpelyhet, szendvicset is. uzsi általában valami öntet nélküli saláta, vagy túró, vagy földimogyoró

2011. nov. 3. 14:55
 5/7 anonim válasza:
100%
Ha igazi diétába akarsz belekezdeni akkor egyél úgy mintha masszív cukorbeteg lennél. Persze gyógyszerek és inzulin nélkül. Ahhoz hogy a szervezeted megkapjon minden hasznosat, CSAK minőségi kaját fogyassz. Sajnos ma egy alma vastartalma kb a béka segge alatt van. míg 20 évvel ezelőtt kb fedezte az 1 napi szükségletet. Persze ha nem boltban veszed akkor talán javul az arány. Ez csak egy példa volt, hogy mennyire nem egyszerű, és olcsó megfelelően enni. De hosszú távon mindenképp megéri. Ez persze szép és jó, de mozgással kiegészítve lenne az igaz.
2011. nov. 3. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy megosztottátok velem!
2011. nov. 3. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
14:55-ös válaszoló "verziója"tetszik igazán, szerintem én is így fogom kialakítani az étkezéseimet, ahogyan ő is alkalmazza, köszönöm!:-)
2011. nov. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!