Mennyire fog lógni a bőr rajtam, ha lefogyok egy kívánt testsúlyra? Mondjuk 80kg
130 kg vagyok 174 centi
Láttam sztárok is lefogynak pl nagyon soványra ennyiből és mégse lóg a bőrük pedig hirtelen csinálják
Sosem értettem ezt a bőrön való dilemmazást, mikor az ember meg el sem kezdte a fogyást. Ha lógni fog, akkor nem fogysz le?
130 kilónak lenni sokkal szrabb, garantálom...
21. Az ember többnyire fél az ismeretlentől:) ennyi a sztori. Ezt is meg lehet érteni.
Én is féltem valamilyen szinten, hogy milyen érzésekkel fogok tükörbe nézni lefogyottan. Hogyan fogok hozzáállni a bőrkéimhez. Még azt sem tudtam milyen típusú testalkatom lesz,( végül homokóra szerű forma bújt elő), vagy hogy milyen lesz az arcformám valójában, mert kisgyerekkoromtól kövér voltam, és már javában 30 felett tudtam csak rendesen lefogyni.
De aláírom, hogy még az itt - ott megmaradt némi bőr is jobb mint ilyen kórosan elhízottnak lenni. Én még így is szívesebben és boldogabban nézek tükörbe mint régen. És ezeket a megmaradt testi hibákat ruha alatt még mindig el lehet rejteni. A rengeteg zsírt nem. Sőt. Ha úgy döntenék, még akár le is szedethetném, de nem vagyok benne biztos, hogy megérné emiatt legalább 4x kés alá feküdni. Mert a kritikus pontokon mind maradt némi bőr ( mellek, has köldök alatti részén, felkarok hátsó részén, combok felső belső részén). Ez nekem pl minimum 4 műtét lenne, alsó hangon 2 év alatt.
Két dolgot még nem írtak
1) Ha kezdő vagy a sportban akkor eleinte izmot is tudsz növelni a fogyás mellett, valamint a fogyás után még hatékonyabban tudsz izmosodni. AZ izomtól formásabb lesz az ember plusz a bőt is kitölti, tehát nem lóg.
2) Hideg fürdőkkel tudod a bőröde feszességét növelni.
3) Normális tempójú fogyással és megfelelő táplálékkiegészítőkkel pl kollagén szintén tudsz segíteni hogy a bőr feszesebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!