Fogyás és menstruáció kapcsolata. Visszaállhat az eredeti vérzés, ha valaki lefogy normál testsúlyra?
Kicsit bővebben, súlyosan elhízottként vágtam bele az életmódváltásba. A vérzésem már sok éve ritka volt 3-4 hónapra is kimaradt, ha jött sokkal kevesebb volt a mennyisége görcsök nélkül.
Egyébként 11 éves korom óta van meg, és sokáig 5 napos volt ( ebből az első 3 rendkívül erős mennyiség szempontjából), ezeken a napokon görcsöltem is.
9+ hónapja döntöttem az életmódváltás mellett, eddig 31 kg ment le, és azt vettem észre, hogy ez idő alatt 3 alkalommal is megjött olyan vérzésem ami már vagy 10 éve nem volt, erős, görcsölős.. tehát az eredeti verzió.
Ez akkor azt jelenti, hogy a fogyás előre haladtával vissza fog állni teljesen?
van erről valakinek tapasztalata?
Szia!
Én sorstársad vagyok szegről végről . Szinte azonos időben kezdtük a fogyókúrát sok túlsúlyból . -33kg járok.
Ilyesmi kérdésem már nekem is volt ami a menzesz változását kérdeztem és nekem is azt írták változhat jó irányba.Nálam míg nagyon kövér voltam erős volt a vérzésem és darabos , mára normálisnak mondható. Mindenre jó hatással a van a fogyás már ezért megéri lefogyni !☺
Kitartás , hajrá csak előre. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!