Miért törekszenek ennyien irreális testsúlyra? 170 közeli magassággal ötvenvalahányra stb?
Aki azt gondolja, hogy egy 170 vagy feletti nőnek ötössel kezdődő testsúllyal kellene rendelkezni (pl. 50-55 vagy rosszabb esetben még kevesebb),
az mit gondol:
egy 160 körülinek MENNYINEK kellene lennie?
40 körül?
Amikor a 157-hez 47 is így is festhet:
Pár topikkal arrébb a 167-hez 60-at szinte egyöntetűen husinak, kövérnek bélyegezték.
A normál súly miért kövér?
Kövér az, akinek a testzsír értéke magas, miközben az izomzata elenyésző.
Lehet valaki alacsony testsúllyal is zsíros (overfat).
És lehet valaki magassal testsúllyal is vékony, mert sportos, izmos.
Szerintem mind a két lány nagyon vékony, még nem is átlagos testalkatúak. Ő pl. 168 cm-hez 68 kg, mégis teljesen rendben van.
Nagyon nagy butaság ha valaki csak a testsúly/magasság párosból állapítja meg, hogy vékony-e valaki vagy nem - izom, zsír, testalkat, stb., sok más is közrejátszik.
Sajnálom hogy manapság már csak az 50 kg-os lányok a szépek.
Szerintem a szépség nem kilókban van. Minden nő szép lehet, ha túlsúlyos, ha túl vékony, nem ez a meghatározó!
Ahogy szoktam is mondani: minden testalkat bikinialkat. Felveszel egy bikinit, és bikinialkat vagy, nem a kilók fogják meghatározni a szépséget.
Vékony, duci, kövér, telt, csontos lányok, mindannyian szépek vagytok!
Én 185 cm vagyok és 68 kg ...de nem érzem magam vékonynak.van rajtam felesleg bőven.
Akkor ilyenkor mi van?
4-es!
Az, hogy
-vagy súlyos testképzavarod van,
-vagy nem sportolsz semmit és a rémesen alacsony testsúlyod ellenére magas a testzsírod, kevés az izomzatod és
ezért (mivel az izom adja a test formáját) formátlan, alaktalan vagy -> s ezért nem tetszel magadnak.
DE erre még véletlenül sem az lenne a helyes megoldás, hogy még alacsonyabb testsúlyra törekszel, hanem sportolsz.
Egyik unokatestvérem 180 centi és 60 kiló.
Csont és bőr szegény, mégis elégedetlen magával, mert a magassága miatt nagydarabnak látja magát a tükörben.
S igen, a felületes szemlélőnek annak is tűnhet, főleg ha a 20 centivel kisebb barátnője mellé áll (annak ellenére, hogy ugyanakkora nadrágméretet hordanak).
Mondom én, hogy a többség megbolondult.
Aki azt írja, hogy normál súly a 60 a 167-hez, azt a béka feneke alá pontozzák.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
De itt is találtam egy érdekeset.
168 centis lány 43 kilóval és még tovább akar fogyni. Állítása szerint csak combból, ami ugyebár lehetetlen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__43..
A 185 cm-s lány vagyok.
Szóval azt mondod h ha neki állok sportolni,akkor lehet h a mérleg többet mutat,de jobb lesz az alakom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!