Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért törekszenek ennyien...

Miért törekszenek ennyien irreális testsúlyra? 170 közeli magassággal ötvenvalahányra stb?

Figyelt kérdés

Aki azt gondolja, hogy egy 170 vagy feletti nőnek ötössel kezdődő testsúllyal kellene rendelkezni (pl. 50-55 vagy rosszabb esetben még kevesebb),

az mit gondol:

egy 160 körülinek MENNYINEK kellene lennie?

40 körül?

Amikor a 157-hez 47 is így is festhet:

[link]

Pár topikkal arrébb a 167-hez 60-at szinte egyöntetűen husinak, kövérnek bélyegezték.

A normál súly miért kövér?

[link]

Kövér az, akinek a testzsír értéke magas, miközben az izomzata elenyésző.

Lehet valaki alacsony testsúllyal is zsíros (overfat).

És lehet valaki magassal testsúllyal is vékony, mert sportos, izmos.

2013. máj. 18. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a két lány nagyon vékony, még nem is átlagos testalkatúak. Ő pl. 168 cm-hez 68 kg, mégis teljesen rendben van.

[link]

Nagyon nagy butaság ha valaki csak a testsúly/magasság párosból állapítja meg, hogy vékony-e valaki vagy nem - izom, zsír, testalkat, stb., sok más is közrejátszik.

Sajnálom hogy manapság már csak az 50 kg-os lányok a szépek.

Szerintem a szépség nem kilókban van. Minden nő szép lehet, ha túlsúlyos, ha túl vékony, nem ez a meghatározó!

Ahogy szoktam is mondani: minden testalkat bikinialkat. Felveszel egy bikinit, és bikinialkat vagy, nem a kilók fogják meghatározni a szépséget.

Vékony, duci, kövér, telt, csontos lányok, mindannyian szépek vagytok!

2013. máj. 18. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy 170 centis nő számára bizony teljesen reális lehet az 55 kg testtömeg, ha vékony testalkatú. Ennek alapján egy 160 centis nő esetében nem feltétlenül beteges az 50 kg testtömeg. De igazából el kellene felejteni a testsúlyt, és a testzsírszázalékra kellene inkább koncentrálni.
2013. máj. 18. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Sokan eltúlozzák ezt a magasság/kiló arányt. Én már meg se merek szólalni, hogy 180 centi vagyok, 70 kilósan voltam csontsovány. Itt arra is azt mondják, hogy dagadt.
2013. máj. 18. 15:39
 4/10 anonim válasza:

Én 185 cm vagyok és 68 kg ...de nem érzem magam vékonynak.van rajtam felesleg bőven.

Akkor ilyenkor mi van?

2013. máj. 18. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nem számít semmit a kiló. én 160 centi vagyok, voltam 47 kg, most meg 57, és még mindig nem vagyok kövér, egyszerűen elkezdtem súlyzós edzéseket csinálni, és azóta a mérleg csak megy felfele:) a ruhaméretem sem változott, csak maga az alakom, az adatok alapján meg már kövérnek tűnök, pedig nem.
2013. máj. 18. 15:54
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es!

Az, hogy

-vagy súlyos testképzavarod van,

-vagy nem sportolsz semmit és a rémesen alacsony testsúlyod ellenére magas a testzsírod, kevés az izomzatod és

ezért (mivel az izom adja a test formáját) formátlan, alaktalan vagy -> s ezért nem tetszel magadnak.

DE erre még véletlenül sem az lenne a helyes megoldás, hogy még alacsonyabb testsúlyra törekszel, hanem sportolsz.

Egyik unokatestvérem 180 centi és 60 kiló.

Csont és bőr szegény, mégis elégedetlen magával, mert a magassága miatt nagydarabnak látja magát a tükörben.

S igen, a felületes szemlélőnek annak is tűnhet, főleg ha a 20 centivel kisebb barátnője mellé áll (annak ellenére, hogy ugyanakkora nadrágméretet hordanak).

2013. máj. 18. 16:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Mondom én, hogy a többség megbolondult.

Aki azt írja, hogy normál súly a 60 a 167-hez, azt a béka feneke alá pontozzák.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

De itt is találtam egy érdekeset.

168 centis lány 43 kilóval és még tovább akar fogyni. Állítása szerint csak combból, ami ugyebár lehetetlen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__43..

2013. máj. 19. 13:25
 8/10 anonim válasza:
146 cm 58kg :/ :/ :/ Undorító vagyok :'( 19/Lány :'(
2013. máj. 20. 15:35
 9/10 anonim válasza:

A 185 cm-s lány vagyok.

Szóval azt mondod h ha neki állok sportolni,akkor lehet h a mérleg többet mutat,de jobb lesz az alakom?

2013. máj. 20. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mit sportolsz, meg a kajától is.
2013. máj. 20. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!