177cm magassággal 50kg-nak lenni (egészségesen) lehetséges?
Párommal vitatkoztunk egy kicsit, szerinte az exe 50kg volt kb. 176-177 cm magasságához képest. Nekem egy kicsit aránytalannak tűnik a dolog, nincs szó anorexiáról, sem egyéb betegségről. Szerintem a párom 60 helyett 50-re emlékszik.
Én 165 vagyok (jóval alacsonyabb) és 49 kg, vékonynak érzem magam, szóval elég nehéz elképzelni, hogy ugyanennyi testtömeggel lennék 12 cm-re magasabb. Reális ez, vagy csak én vagyok "féltékeny"? :)
lehet persze,hát miért ne lehetne?
de érdekes hogy a párodnak az a fontos h a volt nője hány kilós volt... :O
Lehet. Azt hiszem, ennek a csajnak ilyenek a paraméterei (remélem, jó lesz a link):
Nekem ennél a lánynál, mint ami a linkben van sokkal vékonyabbak a karjaim :O
160cm/45kg
Lehetséges még 180 centihez is az 50 kilógramm, ilyesmin nincs értelme veszekedni.
Azon sem érdemes vitázni, hogy egészséges- e az ilyesmi vagy sem. Amennyiben valaki tisztában van az alapokkal tudja a választ
nem lehetséges, a tyúk még 60 kg-mal is alultáplált lett volna, nemhogy 50-nel (más kérdés, hogy a pasijának lehet 50-et mondott, mert az 50 a misztikus határ, holott akár 20 kg-mal többel is ugyanolyan vékonynak látszódhat valaki, csak csontozat és izomzat kérdése)
amúgy meg testzsírszázalékot kell nézni, de 177 cm/50 kg-nál képtelenség, hogy egészséges tartományban legyen egy nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!