Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire fog lógni a bőr...

Mennyire fog lógni a bőr rajtam, ha lefogyok egy kívánt testsúlyra? Mondjuk 80kg

Figyelt kérdés

130 kg vagyok 174 centi

Láttam sztárok is lefogynak pl nagyon soványra ennyiből és mégse lóg a bőrük pedig hirtelen csinálják

2023. jún. 28. 16:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
50 kg fogyásnál már nagy eséllyel lesz bőrfelesleg, de ezt valamennyire!!! lehet ellensúlyozni. Nekem a mozgás, a lassú fogyás (3 év+3hónap), és a kollagén rengeteget segített. Annyit, hogy bár maradt bőrfelesleg itt ott, de nem akkora mértékben hogy zavarjon, így nem fekszem kés alá. Ruhában pl nem látszik.
2023. jún. 28. 17:25
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Ha tényleg ennyire nagy túlsúlyod van, menj el orvoshoz, vetesd fel az adataidat, súlyodat, magasságodat.

Ugyanis ha tényleg lefogysz normál súlyra, és azt tartod megszabott ideig, utána a TB állja a plasztikai mütétet.

De ennek feltétele, hogy legyen meg a kiindulási méreted hivatalosan is.

2023. jún. 28. 17:30
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Háziorvossal beszélj, mert, ha jól tudom, akkor ha dokumentálva van az egész, akkor fizetik a bőreltávolítást.

Én 106kgról fogytam le 72kgra 170cm magasság mellé. 8 hónap alatt -34kg, és a bőrömön ez kicsit látszik. Nem annyira vészes, de a hasam aljanál egy kicsit meg van ereszkedve, illetve szerintem az egész felsőtestemen jobban nyúlik a bőr, mint egy "normál" embernek.

Ne akarj gyorsan fogyni, és kevésbé lesz problémás a bőröd a végén. Ha fél év alatt koplalós módszerrel akarsz megszabadulni ennyi feleslegtől, akkor ne várj semmi jót. Viszont, ha megfelelő fehérjebevitel mellett végzel súlyzós edzést is és mondjuk egy másfél éves távlatban gondolkozol, akkor szerintem semmi probléma nem lesz. Ez nem egy sprint, hanem egy maraton.

2023. jún. 28. 17:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetika is részben, de azért igen, -50 kg után van rá esély. Ha hirtelen akarsz fogyni az pont nem annyira ajánlott, ha nem akarod, hogy lógjon a bőr, viszont szerintem az, hogy most lógni fog vagy nem fog lógni az ne tartson vissza, mert az már csak esztétikai kérdés, viszont itt most az egészségedről van szó ekkora súlyfeleslegnél.
2023. jún. 28. 18:39
 15/26 A kérdező kommentje:
a 4es nem tud olvasni, hogy 80 kg-ot írtam nem 50-et.
2023. jún. 28. 22:35
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk elég debil módon sikerült a kérdést kiírni :)
2023. jún. 28. 22:50
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
16. Ahogy nézem a vàlaszokat, mindenki más értette, hogy 80kg ra akar lefogyni. 174cmhez valahogy egyértelműbb ez, mint hogy 50 kiló akarna lenni.
2023. jún. 28. 23:06
 18/26 anonim ***** válasza:
Valamenynire biztos hogy meg fog látszani.
2023. jún. 29. 00:26
 19/26 A kérdező kommentje:
Na de inkább látsszon a felesleges bőr, minthogy cipeljem a súlyt. Egyébként olvastam, hogy a bőr magától is összehúzódik hónapok-évek alatt. Ez mennyire reális?
2023. jún. 29. 07:20
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, mint írtam, nekem 20 kiló is látszik, amit 10 éve fogytam. Genetika.

Amúgy tényleg f.szul tetted fel a kérdést.

2023. jún. 29. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!