Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Táncosok, akik vékonyak...

Táncosok, akik vékonyak lettetek, hogyan küzdötök meg a bodyshaminggel, testsúlyra irányuló kérdésekkel a hétköznapokban?

Figyelt kérdés
Úgy érzem 2023-ban még mindig nem tartunk ott, hogy a vékony embereknek is tudnak fájni a kritizálás. 27 éves vagyok, már nem igazán táncolok, viszont a testalkat az megmaradt vékonynak (nyilván ez a rendszeresség miatt). Feküdhetek egész nap az ágyban, zabálhatok, de semmi(tudjátok ezt ti is milyen) Egyedül Bernáth Odett az akiről tudok, hogy posztolt videót ebben a témában, hiszen ő is táncos volt.

2023. jún. 26. 14:12
 1/7 A kérdező kommentje:
tud fájni* (bocsi, ott nem figyeltem)
2023. jún. 26. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
nem nagyon értelek most,nincs olyan hogy valaki nem tud hízni,gondolom ugye lány vagy,1000ezerszer leírtam ide a saját példám de persze nem olvas mindenki mindent ideírom röviden.48kilósan kezdtem edzeni és majdnem 170magas voltam mar akkor 14éve kb,igazi etiop gyerek most 110vagyok(nem naturálban)Ha valaki vékony volt én aztán tényleg!annyit kellett egyek hogy rosszul voltam szó szerint volt hogy óránként pusztítottam hatalmas adag ételeket.Szóval ha csak nem vagy beteg vagy nincs egyéb más bajod,nem kell megbékélned azzal a testalkattal amit nem szeretsz,hisz változni mindig lehet.Kalóriaplussz+kőkemény edzés és sok pihenés!
2023. jún. 26. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Előzővel értek egyet. Most itt az nem világos számomra, hogy neked kényelmes-e így, vagy változtatni szeretnél. Ha neked jó így akkor bunkózz vissza valamit, a kövérek nagyon érzékenyek tudnak lenni és akkor megtanulja, hogy hagyjon békén.

Amúgy én is egész életemben vékony voltam, de amikor eldöntöttem hogy változtatok és elkezdtem kondizni és rendesen enni, akkor az evés része nem volt komfortos, de bevált. Az elmúlt pár évben többet nőtt a testsúlyom mint előtte 15 év alatt kb.

2023. jún. 26. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:

aki beszól, azzal közöld hogy kövér disznó. majd amikor megsértődik, kérdezd meg, hogy miért más a te testedet gúnyolni, mint az övét? népnevelés magasfokon.

amúgy le kell szrni, az emberek korlátoltak, ma meg főleg az a divat, hogy lefolyunk a székről és követeljük hogy építsenek szélesebb széket, mert az egyszerűbb mint elgondolkozni rajta, miért van ennyi kövér ember és tenni ellene.

én ha beszól valami nyugger ha elsétálok a nyugdíjasotthon előtt, csak közlöm vele, hogy akkor pofázzon, ha szebb lesz nálam, és másnap valószínűleg még direkt ki is kontúrozom a bordáimat a haspólóm alatt, hadd egye a fene.

(nem értem amúgy, az összes kövér emberrel is közlitek, hogy márpedig a világ minden bajára az a megoldás, hogy elmész kondizni, vagy csak nekünk nem szabad a saját testünket megtartani és kell kigyúrni magunkat? nem akarok úgy kinézni mint rubint réka, már bocsi. nőiesség is van a világon)

2023. jún. 26. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
kissé túlzásba estél szerintem itt nem erről van szó
2023. jún. 26. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
nem estem túlzásba, sajnos van ilyen, hogy a kövér munkatársnak rosszul esik, amiért vékony vagy és onnantól kezdve minden lépésedet figyeli (alig várja, hol tud beléd kötni). Igen az edzés és a kalóriabevitel számomra is fontos, de nem egy egyszerű folyamat. Úgy főleg nem az, hogy bántanak is, ezért kértem ötleteket a saját magam megvédésére. Magam alatt vágom a fát, ha visszaszólok nekik. Reméltem, hogy majd más beszámol esetleg a sikeresen vett konfliktusokról is
2023. jún. 27. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:
boccs félreérthető voltam az 5ös vagyok és a 4esnek írtam
2023. jún. 28. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!