Ha valaki alig eszik az egy hét alatt kb mennyit tudna fogyni? (Kíváncsiságból kérdem)
Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 00:04
11/12 anonim válasza:
Ez a legjobb leghatékonyabb módszer a fogyásra, az alig evés! Legalább 6szor csináltam már ilyet 1,5 hónap alatt minimum 15 kg-ot leadtam. És soha semmi bajom nem lett tőle! És hogy visszaszeded a kilókat az igaz is lehet.Nem életmódot váltottam csak 1,5 hónapig nem ettem és le is fogytam. És kit érdekel ha visszahízok, megint koplalok 1,5 hónapig. És nem éveken át koplalok és reménykedek és szenvedek és közben évekre depressziós leszek hogy majd egyszer lefogyok talán 5 év múlva!
12/12 anonim válasza:
Utolsó, azon már nem gondolkozol el, hogy 15 kilót miért is kellett HATSZOR leadnod, mi? 😂
Talán mert értelmetlen, tarthatatlan fsz dolog amit csinálsz.
"És nem éveken át koplalok és reménykedek és szenvedek és közben évekre depressziós leszek hogy majd egyszer lefogyok talán 5 év múlva!"
Ellenben biztosra tudhatod, hogy dagadt leszel 2 év múlva, majd ismét 3 múlva, meg 5 év múlva megint, mert hülyére zabálod magad amint lekoplaltál 15 kilót. Barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!