Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki alig eszik az egy...

Ha valaki alig eszik az egy hét alatt kb mennyit tudna fogyni? (Kíváncsiságból kérdem)

Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 00:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
2-3kgt ha semmit nem eszel, csak uborkát , citromos zöld teát. Mellette meg sportolsz, hogy a megevett uborka kalóriáját is lenullázd. Én ezt szoktam
2023. jún. 26. 02:49
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
"Én ezt szoktam"... azért "szoktad", mert újra és újra csinálod ezt a hülyeséget, aminek a nagy része víz és salakanyag, így miután vége az uborkázásnak szépen vissza is jönnek a kilók, ha nem még több is, mert a szervezeted nem bírja tovább az éhezést és túleszed magad. Ilyesmit inkább ne reklámozz.
2023. jún. 26. 03:47
 3/12 NTBS ***** válasza:
4%
3-4 kg. De rettentően legyengít.
2023. jún. 26. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Nos, nem mindegy, mekkora az illető, milyen nemű, és mit jelent az alig evés. Egy nagyobb darab ember, főleg, ha férfi, én azt mondanám, hogy 3-4 kiló, plusz a víz, ami lemegy, mert drasztikusan csökken a ch bevitel. Egy kisebb nő esetében én maximum is 1,5-2 kilót mondanék, plusz a víz.

Ellenben nem valószínű, hogy bármelyik esetben is képes lenne normálisan folytatni az életét ezalatt az egy hét alatt. Nem lenne aktív, jönne a fejfájás, hangulatingadozás, és a vitamin, ásványianyag hiány, esélyesen némi depresszió, a megszállott gondolatok az ételekkel, és előbb utóbb úgy bezabálna, hogy többet mutatna a mérleg, mint az elején.

Az ilyen drasztikus megmozdulások kb halálra vannak ítélve már a legelején.

2023. jún. 26. 08:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tartósan semmit, mert 1 hét alatt csak vizet, meg salakanyagot fogsz veszíteni, ami kb. 2-4 kg lesz, de amint elkezdesz utána normálisan enni, visszajönnek a kilók.
2023. jún. 26. 08:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Két kilót vízből meg glikogénből. Szóval semennyit. Utána mi a terv? Vagy 80éves korodig tartod a koplalást?
2023. jún. 26. 09:36
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
2 kgt vizbol kax felet zsirbol es kb 1 kilot izombol.
2023. jún. 26. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyszer egy hét kórházi bentfekvés után 5 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg (nyilván nem fogyni mentem), de ebből a zsír vajmi kevés lehetett. Szépen vissza is jött utána ahogy kell. 160/55 voltam felvételkor, 50-nel távoztam.
2023. jún. 26. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez így kevés infó.

Tegyük fel egy átlagos nő vagy mondjuk 168 cm, 70 kg, alapanyag cseréd kb 1500 kcal es nem sportolsz semmit.

Valamennyit azert kell enned, hogy ne halj éhen, mondjuk 500 kcal hogy drasztikus legyek.

Ez eddig annyit jelent, hogy ezen körülmények között -1000 kalória lesz a napi kalóriadeficited.

Mivel egy hétről van szó, ezt a számot beszorzod 7-el, ez -7000 kalóriát jelent egy héten.

Egy kg zsír vesztése - 7000 kalóriát jelent.

Tehát összesen maximum 1 kg zsírt tudsz veszteni egy hét alatt!

Emelett max 1-2 kg víz mehet még le rólad ami nem fogyás, az egyből visszajön normális étkezéssel.

Persze ez csak matek, vannak más befolyásoló tényezők.

Csak, hogy egyet említsek. Egy hét koplalás alatt nem is a zsírod fog csökkeni elsősorban hanem izmod.

2023. jún. 27. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem többet már ne is egyél életedbe. Az tartós lesz.
2023. júl. 2. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!