Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam ki kevés étellel ?

Hogyan bírjam ki kevés étellel ?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Keress fel pszichológust, kérj segítséget. Ez a legjobb, amit magadért, szeretteidért tehetsz.
2023. jún. 12. 07:01
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen kérdések után mondom azt, hogy nagyon szomorú, hogy már általános iskolában nincs az oktatásban a helyes táplálkozás, hogy legalább valami halvány sejtésük legyen az embereknek arról, hogy kit hogy kell csinálni.
2023. jún. 12. 07:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Sehogy. Azért vannak extrém kilengéseid, mert éhezel.

Vagy kérsz segítséget vagy meghalsz, ennyi a lényeg.

2023. jún. 12. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló gonddal küzködtem én is.

Most gyógyulóban vagyok, ezért próbalok segíteni neked.

Hidd el, hogy nem egészséges napi szinten 500 kcal-t bevinni.

Tanácsaim:

•fokozatosan kezdd el növelni a napi kcal-beviteled

•biztosítsd magadnak, hogy szereted és szeretni fogod a tested, bármi is történik ( lelkileg magabiztosnak kell lenned, ahhoz hogy eltudj kezdeni gyógyúlni)

•ha úgy érzed, kérd mások segítségét (pl. szüleid, pszichológus) ez egyáltalán nem szégyen, sőt

Remélem segíteni tudtam és te is elkezded a gyógyulást. Ez egy hosszú rögös út, de ha szükséged van bárminemű segítségre itt megtalálsz☺️

2023. jún. 12. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek szépen, szeresd magadat és a testedet annyira, hogy nem sanyargatod. Nincs az a ruha, az a pasi, az a társadalmi elvárás, ami miatt megéri magadat bántani. Szeresd magad, élvezd az életet, egyél jókat, mert egy nap mindannyian meghalunk és hidd el, ott, abban a pillanatban nem fogsz örömmel visszagondolni arra, hogy mennyit sanyargattad magad, hanem arra fogsz gondolni, hogy basszus, mennyi mindenről lemondtam a hülyeségem miatt.
2023. jún. 13. 12:47
 16/16 anonim válasza:
79%

Először is ezt ne csináld. Hidd el nem teszel ezzel magadnak jót. Egyél rendesen legalább 1500 kcalt egy nap. A szervezetnek szüksége van táplálékra

egyél egészségesen. Nem kell éheztetned magad csak ne egyél hízlaló dolgokat egyél sok zöldséget gyümölcsöt teljes kiörlésű gabonaféléket fehérjéket zsírszegény tejtermékeket, szedj vitaminokat is. És eddz! Kardióz csinálj aerob edzésformákat. Ez mind hizzájárul a hogy ne hízz és egészséges maradj de ne éheztesd magad vagy ilyenek ezzel csak azt fogod elérni h egészségtelen testsúlyra fogyasztod le magad az pedig nem jó.

2023. jún. 17. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!