Sehogy. Azért vannak extrém kilengéseid, mert éhezel.
Vagy kérsz segítséget vagy meghalsz, ennyi a lényeg.
Hasonló gonddal küzködtem én is.
Most gyógyulóban vagyok, ezért próbalok segíteni neked.
Hidd el, hogy nem egészséges napi szinten 500 kcal-t bevinni.
Tanácsaim:
•fokozatosan kezdd el növelni a napi kcal-beviteled
•biztosítsd magadnak, hogy szereted és szeretni fogod a tested, bármi is történik ( lelkileg magabiztosnak kell lenned, ahhoz hogy eltudj kezdeni gyógyúlni)
•ha úgy érzed, kérd mások segítségét (pl. szüleid, pszichológus) ez egyáltalán nem szégyen, sőt
Remélem segíteni tudtam és te is elkezded a gyógyulást. Ez egy hosszú rögös út, de ha szükséged van bárminemű segítségre itt megtalálsz☺️
Először is ezt ne csináld. Hidd el nem teszel ezzel magadnak jót. Egyél rendesen legalább 1500 kcalt egy nap. A szervezetnek szüksége van táplálékra
egyél egészségesen. Nem kell éheztetned magad csak ne egyél hízlaló dolgokat egyél sok zöldséget gyümölcsöt teljes kiörlésű gabonaféléket fehérjéket zsírszegény tejtermékeket, szedj vitaminokat is. És eddz! Kardióz csinálj aerob edzésformákat. Ez mind hizzájárul a hogy ne hízz és egészséges maradj de ne éheztesd magad vagy ilyenek ezzel csak azt fogod elérni h egészségtelen testsúlyra fogyasztod le magad az pedig nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!