Ez a nő hogy tud ilyen kevés étellel meglenni?
Figyelt kérdés
Itt egy videó arrol, hogy mit eszik egy nap. Szerintetek ez kB hány kalória? Mert szerintem nem több, mint 1000.
Én kB. 1400-at eszek/nap (ránézésre lényegesen többet, mint ő) mégis túl vékony vagyok, de több nem is esik jól. Ő hogy csinálja?
2022. jún. 28. 13:35
1/45 A kérdező kommentje:
Amit nem értek, hogy neki sport mellett hogyhogy elég ennyi.
2022. jún. 28. 13:36
2/45 anonim válasza:
Ez egy anorexiás buksza. Amúgy meg a videó elején elmondja, hogy nem is ezeket szokta enni. Van egy sanda gyanúm, hogy ezt csak a videó kedvéért csinálta. Nehogy már összehasonlítgasd magad egy beképzelt, ugra-bugra ladyvel magad, aki hazudozik össze vissza. Egyél normálisan, annyit, ami jól esik. Ő meg igya a shaket azt fo**a össze magát a buszállomáson. 😃
3/45 anonim válasza:
Ha azt az összes olajos krumplit meg csirkét betolta kamerán kívül azért az nem csak 1000 kcal.
4/45 A kérdező kommentje:
Az a tál krumpli és csirke szerintem elég kicsit, én ennél 2-szer többet szoktam.
2022. jún. 28. 14:17
5/45 anonim válasza:
Jó kérdés, de az 1400 se sokkal több, azt se tudom hova tenni. Én még 2000re se tudnék lemenni. Nem is erőltetem inkàbb.
6/45 A kérdező kommentje:
Ezt a 2 számot csak saccoltam, hogy a lány kB. 1000 és meg kB. 1400. De ha szerintetek a lány több mint 1000,akkor az enyém is.
2022. jún. 28. 14:18
7/45 anonim válasza:
Nem érted meg, hogy a videó miatt zabálta ezt a kevés s*art? Hány éves vagy te, hogy ennyire érthetetlen vagy? 11? 😃
8/45 A kérdező kommentje:
Van fent több videója és ott is ezt eszi, nem gondolom, hogy a valóság nagyon eltérne.
2022. jún. 28. 14:26
9/45 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy a videózás után, ha megéhezik, nem tol be egy doboz jégkrémet vagy egy tábla csokit?
10/45 A kérdező kommentje:
Tehát az amit a videóban eszik szerinted sem reális és elég. Te hány kcal - ra tippeled?
2022. jún. 28. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!