Ez a nő hogy tud ilyen kevés étellel meglenni?
Itt egy videó arrol, hogy mit eszik egy nap. Szerintetek ez kB hány kalória? Mert szerintem nem több, mint 1000.
Én kB. 1400-at eszek/nap (ránézésre lényegesen többet, mint ő) mégis túl vékony vagyok, de több nem is esik jól. Ő hogy csinálja?
juj emci mit ettem ma videóit én is láttam régen és hát.. megvigasztalt hogy a kommentelők közül is ki voltak akadva hogy hogy lehet ilyen keveset enni, viszont az alkatán is meglátszik, nagyon vékony, de őt sem kell leszólni, hiszen neki ekkora mennyiség esik jól
én is hasonlítgattam magam hozzá, de rájöttem hogy nyilván nem vagyunk egyformák, nem baj ha én többet eszem nála, persze nem is vagyok ilyen vékony de az sem baj
szomorúnak tartom hogy ez a nagyon vékony testalkat lett az ideál, és ezzel nem azt mondom hogy csúnya, vagy ilyesmi, szép, de más testalkattal is lehet jól kinézni, főleg ha valakinek ez nem is komfortos.. akkor nem kell magára erőltetni
Amit a social mediaban mutatnak az full kamu. Kirakja, hogy ennyit eszik, aztán video után betol egy fél disznót, hagyjuk már :D
Ezeket nem szabad elhinni
Tessék.
Azttán nézd meg, hogy néz ki, miről szól a csatorna.
Azt az encit meg felejtsed el.
Vegán shake, hús ebéd. Beszabehu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!