Ez a nő hogy tud ilyen kevés étellel meglenni?
Figyelt kérdés
Itt egy videó arrol, hogy mit eszik egy nap. Szerintetek ez kB hány kalória? Mert szerintem nem több, mint 1000.
Én kB. 1400-at eszek/nap (ránézésre lényegesen többet, mint ő) mégis túl vékony vagyok, de több nem is esik jól. Ő hogy csinálja?
2022. jún. 28. 13:35
21/45 A kérdező kommentje:
2022. jún. 28. 18:44
22/45 A kérdező kommentje:
Utolsó ez azért durva volt. Szerinted ennyi kajával nem lehet meglenni?
2022. jún. 28. 18:45
23/45 anonim válasza:
Hát most kb. én is ennyit szoktam kajázni, nem azért mert fogyóznék vagy ilyesmi, azt se tudom hogy mibe mennyi kalória van... meg ilyenek.
De egyébként meg ki a bánatott érdekel, hogy Emcike, vagy ki a tököm ez, mit burkol a fejébe egész nap?
24/45 anonim válasza:
Mondjuk ha azt a tál magot benyomta, akkor az legalább 1000 kalóriát hozzátett a napjához.
25/45 A kérdező kommentje:
Engem az bosszant és nem értem, hogyha én ennél többet eszek akkor miért vagyok mégis olyan vékony (nála vékonyabb), neki meg kevesebb kajával is tok jó az alakja. :(
2022. jún. 28. 18:59
26/45 A kérdező kommentje:
1000 kcal az a tál mag? Komoly?
2022. jún. 28. 19:08
27/45 anonim válasza:
Ne bosszantson, mindenkinek más egy kicsit a szervezete. Neked a tiédhez kell az életviteled alakítani.
28/45 anonim válasza:
Én meg nem mondom, hogy hány kalória lehet az a mag tál, de amúgy a napraforgómagban, mogyoróban, mandulában, meg az ilyesmikben elég sok a kalória, én pont ezért szoktam csak ritkán enni, mert ha bekapok pár szemet, akkor nem fogok tudni ellenállni, és végén ott fogok kilyukadni, hogy több száz plusz kalóriát bevittem vele. :D
29/45 A kérdező kommentje:
Nekem pedig jó lenne, csak a bőröm nem szereti...
2022. jún. 28. 19:18
30/45 anonim válasza:
Hányszor étkezel egy nap kérdező?
Írd le, hovy ma pl mit ettél, és tervezel e még enni.
Azt is írd le milyen magas vagy és hány kg. A korod se árt meg a nemed.
Aztán tudok segíteni talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!